Síťová šňůra k CD - 2 žilová

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Cruiser
Příspěvky: 57
Registrován: 19 dub 2008 07:34
Kontaktovat uživatele:

Síťová šňůra k CD - 2 žilová

Příspěvek od Cruiser » 02 čer 2008 21:21

Pánové chtěl bych si vyměnit napájecí kabel u CD Denon 755, ale je tam pouze malej dvoupin kulatějšího tvaru, nikde jsem nezahlídl hotovej kabel s touhle koncovkou. Vzal bych buď hotovej a nebo bych si ho i klidně udělal, pokud bude možnost někde koupit tuhle koncovku. Proto Vás prosím pokud jste to někde někdo viděl napište mi kde se to dá sehnat, děkuji. ;)

boxer

Re: Síťová šňůra k CD

Příspěvek od boxer » 02 čer 2008 21:36

Myslíš toto?

Obrázek

Cruiser
Příspěvky: 57
Registrován: 19 dub 2008 07:34
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťová šňůra k CD

Příspěvek od Cruiser » 02 čer 2008 21:38

Jo jo to je ono *thumbs up*


Cruiser
Příspěvky: 57
Registrován: 19 dub 2008 07:34
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťová šňůra k CD

Příspěvek od Cruiser » 03 čer 2008 10:53

Jo ale to neni stíněná nebo? Takovou tam mám, chtěl bych něco lepšího.

Uživatelský avatar
Roman2
Příspěvky: 231
Registrován: 23 dub 2008 15:21
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťová šňůra k CD

Příspěvek od Roman2 » 03 čer 2008 11:11

Zkus AUDIOQUEST NRG 1EU.Mají ho na Hificentrum.cz
Myslím,že je to jeden z mála s touto koncovkou a je za celkem rozumnou cenu.

Cruiser
Příspěvky: 57
Registrován: 19 dub 2008 07:34
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťová šňůra k CD

Příspěvek od Cruiser » 03 čer 2008 14:28

Hmmm to taky neni špatnej nápad, *thumbs up* to mě nenapadlo

Peer
Příspěvky: 2677
Registrován: 17 dub 2008 14:43
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťová šňůra k CD

Příspěvek od Peer » 03 čer 2008 14:47

Cesta nejmenšího odporu je koupit originál Audioquest...
Nemusíš nic pitvat.

boxer

Re: Síťová šňůra k CD

Příspěvek od boxer » 03 čer 2008 16:32

Cruiser

O stínění,pokud umím číst,nebylo v prvním příspěvku ani Ň. :(

boxer

Re: Síťová šňůra k CD - 2 žilová

Příspěvek od boxer » 03 čer 2008 18:44

Mohu se velmi blbě zeptat,co tedy tím získá,když bude mít sice stíněnou Supru či něco jiného a to stínění nepřipojí ? :o

Jestli jsem to tedy pochopil správně?

Borek
Příspěvky: 380
Registrován: 03 kvě 2008 20:32
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťová šňůra k CD - 2 žilová

Příspěvek od Borek » 03 čer 2008 19:49

předpokládám, že pipis má na mysli nepřipojení zemnění v přístroji ale do síťové vidlice ano. U Supry pak vzhledem k její konstrukci stínění bude fungovat..

Tomíček
Příspěvky: 84
Registrován: 20 dub 2008 18:24
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťová šňůra k CD - 2 žilová

Příspěvek od Tomíček » 03 čer 2008 19:54

borek

Koukám na to, ale nevidím, kde lze stínící folii připojit, nemyslím si, že je ve vidlici připojeno...
Ochranný (žlutozelený vodič) spojit na straně vidlice se stíněním?
DIYgramo ( Bronze+ GTP 1 ), CD Vincent S3, Vincent SAT1+ 2x SP997, QLN603mkII

Peer
Příspěvky: 2677
Registrován: 17 dub 2008 14:43
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťová šňůra k CD - 2 žilová

Příspěvek od Peer » 03 čer 2008 20:00

Osobně si myslím, že je vážně jednodušší koupit hotovou šňůru.
Vyhne se tomu, že bude muset zvětšovat otvor pro kabel, přidávat vhodnou průchodku a pod.
Špatně se to dělá v plné krabici.
Vím o čem mluvím. Něco podobného jsme prováděli na mé pračce.

Tomíček
Příspěvky: 84
Registrován: 20 dub 2008 18:24
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťová šňůra k CD - 2 žilová

Příspěvek od Tomíček » 03 čer 2008 20:09

Taky myslím, Peťo, když tam stačila šňůra k holícímu strojku výrobci, tak bude ten hotový Audioquest úplný luxus..
DIYgramo ( Bronze+ GTP 1 ), CD Vincent S3, Vincent SAT1+ 2x SP997, QLN603mkII

Peer
Příspěvky: 2677
Registrován: 17 dub 2008 14:43
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťová šňůra k CD - 2 žilová

Příspěvek od Peer » 03 čer 2008 20:22

Jo. A taky si myslím, že by ta šňůra šla zapůjčit aby jsi viděl jestli došlo k nějakému posunu ve zvuku...
Že.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: davidhighend, dkdkdk, MartinM3 a 5 hostů