Tidal

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
deniska3
Příspěvky: 14
Registrován: 03 srp 2018 18:41
Kontaktovat uživatele:

Tidal

Příspěvek od deniska3 » 02 led 2019 23:25

Prosím o radu .
Mám přístroj Marantz NA-6006 jedu přes wifi mám zaplacený Tidal Hifi v telefonu i tabletu stažený Heos vše hraje Spotify Rádia
jenom Tidal mě stále píše Unable to stream from Tidal Please try again later v překladu nelze stream nevím si rady
koupil jsem silnější router nepomuže .
Prosím moc o radu .
Děkuji Zdeněk

jbajci
Příspěvky: 44
Registrován: 13 led 2018 12:07
Kontaktovat uživatele:

Re: Tidal

Příspěvek od jbajci » 03 led 2019 07:29

Může být problém s nastavením sítě, u známého pomohlo nastavení pevné ip adresy ve streameru.

hřebík
Příspěvky: 606
Registrován: 21 bře 2010 11:38
Kontaktovat uživatele:

Re: Tidal

Příspěvek od hřebík » 03 led 2019 16:33

souhlas, buď problémy v nastavení / síti, nebo nemáš Tidal spuštěný souběžně v jiném zařízení?

PítrsPraha
Příspěvky: 2655
Registrován: 05 pro 2013 10:13
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Tidal

Příspěvek od PítrsPraha » 03 led 2019 16:48

Mne tohke delal firemni skript na Proxy serveru hlidajici, jestli nechodim na "zavadne" webove stranky. Stacilo ho vypnout.

Tzn. pridavam se k ostatnim s nazorem, at se postouras v sitovem nastaveni.

deniska3
Příspěvky: 14
Registrován: 03 srp 2018 18:41
Kontaktovat uživatele:

Re: Tidal

Příspěvek od deniska3 » 03 led 2019 20:51

Děkuji moc za zprávy jsem přihlášený na stolním počítači a ještě na notbuku mám se odhlásit od obou .
a ještě přiznám se sitové nastavení nevím přesně jak to nastavit skusím zavolat do prodejny
elektronet -Říčany kse jsem to koupil napišu jak jsem dopadl .
moc dik Zdeněk

Uživatelský avatar
terahera
Příspěvky: 990
Registrován: 17 dub 2016 23:45
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Tidal

Příspěvek od terahera » 03 led 2019 20:55

Měl jsem stejný problém před asi půl rokem,zavolal jsem správci sítě a on to nějak vyřešil,nevím co přesně udělal,ale vyřešil to a řekl,že problém byl na jejich straně

hřebík
Příspěvky: 606
Registrován: 21 bře 2010 11:38
Kontaktovat uživatele:

Re: Tidal

Příspěvek od hřebík » 03 led 2019 21:01

deniska3 píše:
03 led 2019 20:51
Děkuji moc za zprávy jsem přihlášený na stolním počítači a ještě na notbuku mám se odhlásit od obou .
a ještě přiznám se sitové nastavení nevím přesně jak to nastavit skusím zavolat do prodejny
elektronet -Říčany kse jsem to koupil napišu jak jsem dopadl .
moc dik Zdeněk
Jeden tidalovský účet nelze používat na svou zařízeních současně, jinak ti jedno ze zařízení nemusí ve stejnou chvíli Tidal přehrávat. Odhlásit se nemusíš, ale stačí třeba v notebooku Tidal vůbec neotevírat.

Nebo nech notebook úplně vypnutý: Funguje ti pak Tidal přes Marantz NA-6006?

deniska3
Příspěvky: 14
Registrován: 03 srp 2018 18:41
Kontaktovat uživatele:

Re: Tidal

Příspěvek od deniska3 » 03 led 2019 21:12

Tak jsem se odhlásil na notebooku vypnul jsem se a stále to píše stejné když vemu Marantz NA 6006 do prodejny
Říčany tak tam se přihlásím na wifi a jedeto normálně už si nevím rady

hřebík
Příspěvky: 606
Registrován: 21 bře 2010 11:38
Kontaktovat uživatele:

Re: Tidal

Příspěvek od hřebík » 03 led 2019 21:20

Takže asi nějaké nastavení /problém v síti u tebe doma? Nemůžeš si domů pozvat někoho, kdo se ti podívá zejména na nastavení sítě?

Uživatelský avatar
terahera
Příspěvky: 990
Registrován: 17 dub 2016 23:45
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Tidal

Příspěvek od terahera » 03 led 2019 21:24

Asi to bude stejný problém jak u mě,tak nejlepší zavolat správce sítě

deniska3
Příspěvky: 14
Registrován: 03 srp 2018 18:41
Kontaktovat uživatele:

Re: Tidal

Příspěvek od deniska3 » 03 led 2019 22:25

Rád bych si někoho pozval už jsem psal na Tidal jestli poradí mrzí mě dávám do toho tolik peněz měl jsem Marantz NA 6005
ten neuměl Tidal prodal jsem ho nový obrovskou ztrátou koupim nový za 15000kč a zase nic jsem ze severu
město Štětí jestli není nškdo blízko přivezu i finanční odměnu dám

Uživatelský avatar
terahera
Příspěvky: 990
Registrován: 17 dub 2016 23:45
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Tidal

Příspěvek od terahera » 03 led 2019 22:35

To není asi problém Marantze,ale sítě.Zavolej zpravci sítě a měl ny to vyřešit *headbang*

Uživatelský avatar
terahera
Příspěvky: 990
Registrován: 17 dub 2016 23:45
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Tidal

Příspěvek od terahera » 03 led 2019 22:39

deniska3 píše:
03 led 2019 21:12
Tak jsem se odhlásil na notebooku vypnul jsem se a stále to píše stejné když vemu Marantz NA 6006 do prodejny
Říčany tak tam se přihlásím na wifi a jedeto normálně už si nevím rady
Tady to vlastně potvrzujes,není to problém přístroje,ale sítě u tebe doma,takže zavolej do firmy,od které máš a platis internet a měli by to za pár minut rozjet.U mě to udělali na dálku,ani nemuseli jezdit a samozřejmě zdarma

deniska3
Příspěvky: 14
Registrován: 03 srp 2018 18:41
Kontaktovat uživatele:

Re: Tidal

Příspěvek od deniska3 » 03 led 2019 22:40

Zprávci sitě to je provozovatel internetu u mě doma

deniska3
Příspěvky: 14
Registrován: 03 srp 2018 18:41
Kontaktovat uživatele:

Re: Tidal

Příspěvek od deniska3 » 03 led 2019 22:43

Ale jinak všechno funguje výborně mam taky Spotify a Tunein přes Heos vše hraje ihned Tidal ani nehraje přes mobil

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host