Bluesound NODE 2i

Zamčeno
Jirka_C
Příspěvky: 13
Registrován: 04 zář 2019 22:27
Kontaktovat uživatele:

PRODÁNO: Bluesound NODE 2i

Příspěvek od Jirka_C »

Prodám špičkový síťový přehrávač Bluesound NODE 2i (přehrává HD Audio 24bit/192kHz, TIDAL Master - MQA, Spotify…) s podporou APPLE AirPlay 2. Jedná se o nejlepší síťový přehrávač do 20 tis. Kč - vítěz mnoha testů. Ovládací aplikace patří mezi nejlepší na trhu + je kompletně v češtině.

Stav nového kusu, minimálně hraný, záruka 3 roky (kupováno nové 09/2019), originální balení, doklad. Nekuřácké prostředí, bez domácích mazlíčků. Osobní předání s možností důkladného vyzkoušení samozřejmostí. Důvod prodeje upgrade celé sestavy.

Recenze:

https://www.whathifi.com/reviews/bluesound-node-2i

Popis:

Je určen pro přímé zapojení do HiFi systému s podporou HD Audia 24bit/192kHz, přináší možnost připojení TV do optického vstupu, koaxiální digitální výstup do externího DAC, výstup RCA + výstup pro subwoofer, regulace hlasitosti a základní ovládací funkce přímo na přístroji. NODE 2i lze použít jako koncové streamovací zařízení pro knihovnu hudby na úložišti NAS, kde jsou aplikací podporovány i náhledy bukletů pro lepší orientaci v knihovně (integrovaný Roon).


Klíčové vlastnosti
Zcela nová generace síťového přehrávače hudby pro zapojení do stávajícího HiFi systému nebo pro připojení k aktivním reproduktorům.

● podpora Apple AirPlay 2

● možnost integrace hlasové asistentky Amazon Alexa (podpora dalších hlasových asistentů se připravuje). Pro hlasové ovládání je nutné mít zařízení Amazon Alexa nebo Echo, které se propojí se systémem BluOS.
● možnost připojení přes WiFi 802.11ac (2,4 / 5 GHz) nebo Gigabit Ethernet RJ45

● nové obousměrné rozhraní Bluetooth 5.0 AptX HD pro snadné přehrávání z mobilních zařízení nebo připojení bezdrátových Bluetooth sluchátek pro přehrávání

● podpora HD audia až do rozlišení 24bit/192kHz

● přehrává hudbu z NAS (formáty MQA, FLAC, ALAC, AIFF, WAV, OGG, WMA, WMA-L, AAC a MP3), cloudových hudebních služeb (Tidal vč. MQA Masters, Deezer, Spotify aj.) nebo internetová rádia z celého světa

● možnost vícezónového zapojení (až 64 zón/přehrávačů), systém lze snadno kdykoli rozšířit o další zařízení Bluesound nebo NAD se systémem BluOS.

● možnost integrace do řídících systémů Crestron, Control 4, RTI, ELAN, URC, Push, Lutron, iPort

● dotykový panel s podsvícením pro ovládání hlasitosti, přehrávání/pozastavení a přechodu vzad/vpřed na další skladbu na horní straně přehrávače

● kompletní ovládání pomocí aplikace pro Android nebo iOS (česky), k dispozici též desktop aplikace pro Windows nebo OS X (anglicky)

● IR senzor s funkcí učení pro snadné propojení s dálkovým ovladačem TV a vstupem pro externí IR senzor.

● odstup signál/šum -110dB (A-weighted), celkové harmonické zkreslení 0,005%

● vstupy: kombo vstup optický/analogový 3,5mm, USB typ A (FAT32 formátování) pro externí pevné disky a USB paměťová média

Cena: 10500 Kč

Přílohy
IMG_0014.jpg
IMG_0010.jpg

Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti