Novinka

28. srpen 2023

Ruark R410 Integrated Music System

Obrázek

Společnost Ruark představila hudební systém R410, který je vybaven přijímačem DAB/DAB+, FM a internetovým rádiem s předvolbami a přímo podporuje hlavní streamovací služby včetně Spotify a TIDAL Connect. Díky kvalitnímu Bluetooth přijímači však můžete poslouchat i všechny ostatní dostupné streamovací služby. Navíc prostřednictvím analogových a digitálních vstupů je snadné připojit a užívat si externí zařízení, jako je gramofon nebo přehrávat CD, připojením jednotky CD-ROM ke vstupu USB. Zejména díky připojení HDMI ARC/eARC představuje R410 skvělý zvukový systém pro televizory a kompletní řešení pro všechny vaše potřeby domácí zábavy.


Zejména díky vestavěným Apple AirPlay a Chromecast můžete streamovat přímo do R410 z aplikací založených na zvuku, jako je BBC Sounds, s lepším zvukem než CD. Kromě toho můžete snadno vytvořit systém pro více místností pro váš domov a propojit R410 s dalšími reproduktory AirPlay a Chromecast. Všechny budoucí modely řady 100 budou mít také tuto interoperabilitu. Řídicí systém RotoDial je výraznou součástí produktů Ruark od představení R1 v roce 2006, ale u řady 100 byl jeho design zdokonalen. Součástí R410 je také odpovídající dobíjecí dálkový ovladač. Připojení přes Bluetooth znamená, že není nutné zaměřovat.

Pokročilý procesor R410 umožnil poskytnout úhledné uživatelské rozhraní, které zpracovává vstupy z aplikací a řídicího systému a rychle zobrazuje interakci na barevném displeji R410 s vysokým rozlišením. Orientace displeje na výšku záměrně napodobuje způsob, jakým si prohlížíme většinu služeb na chytrých telefonech, díky čemuž je používání R410 intuitivní, ale co je nejdůležitější, displej přináší do R410 interaktivní prvek, který nabízí jen málo jiných systémů.

www.ruarkaudio.com, www.audiocenter.cz