Hifi Studio Panský Dvůr

Naše poslechové studio bylo založeno v roce 1994 a od té doby zaznamenalo mnoho změn a to co do umístění, tak i sortimentu. Zpočátku jsme byli jen dealeři několika známých značek, ale touha po objevování nových výrobků nás přiměla k rozhodnutí distribuovat některé méně známé značky. Postupně se ale z některých staly již renomované firmy.

Akce/výprodeje: hifi-studio.cz/akce/

V našem studiu uvidíte a uslyšíte reprosoustavy a komponenty v různých cenových hladinách od levnějšího Hi-Fi až po skutečný high-end. Studio je otevřené denně v pracovní dny, ale po dohodě i o víkendu nebo i ve večerních hodinách. Kromě elektroniky lze u nás koupit i mnoho nosičů hudby jako LP desky a CD disky. Jsme i dealery italského labelu Altrock records, který zahrnuje mnoho interpretů progresivního rocku z celého světa, ale běžně se tyto tituly neprodávají v obchodech s hudebninami, ale pouze u nás.

Diskuze o studiu Panský dvůr

Odpovědět
redakce
Kontaktovat uživatele:

Diskuze o studiu Panský dvůr

Příspěvek od redakce »

Zde můžete vkládat Vaše zkušenosti o tomto studiu.

bohus
Kontaktovat uživatele:

Re: Diskuze o studiu Panský dvůr

Příspěvek od bohus »

Jj. budu se muset za panem Diokem podívat.
Vždy byl velmi seriózní a nápomocný.
Jen to jeho umístění z centra Ostravy na okraj je trochu pro škodu, ale pro mimo ostraváky je to vlastně jedno. :mrgreen:

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

nekolikrat jsem odtud nakupoval, ale jeste jsem tam nebyl ... pan Diok je velice vstricny prodejce

merfas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od merfas »

Taky jsem u něj párkrát byl a něco i zakoupil, je to velice vstřícný prodejce. Neví někdo co to má za krabičky s drátkem vedle repro, nějaké zemnění soustav?

Pavel Diok
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pavel Diok »

Tady si zkuz něco přečíst o těch krabičkách v testu pana Paculy - http://www.highfidelity.pl/@main-2436&lang=.
Jinak cena je 26 tisíc za pár, ale teď mám akci 18 tisíc za komplet včetně propojovacích káblíků.
Hifi Studio Panský dvůr

Odpovědět