Potřeba předzesilovač pro KRELL Showcase 5?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
PhenomX4
Příspěvky: 7
Registrován: 25 říj 2017 19:55
Kontaktovat uživatele:

Potřeba předzesilovač pro KRELL Showcase 5?

Příspěvek od PhenomX4 »

Zdravím.
Mám takovou otázku.
Dostal se mě do ruky KRELL Showcase 5.
Ale po připojení tabletu a podobně jde jen zkreslený zvuk.Na nejvyšší hlasitost v Dolby režimu se to podstatně zlepší.
Potřebují vědět,jestli předzesilovač má takový dramatický vliv na výsledný zvuk.Docetl jsem se, že je potřeba obzvlášť KRELL krmit velmi kvalitním předzesilovačem.


PhenomX4
Příspěvky: 7
Registrován: 25 říj 2017 19:55
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřeba předzesilovač pro KRELL Showcase 5?

Příspěvek od PhenomX4 »

Prostě nemám žádnej předzesilovač ke koncaku,kterým bych ho odzkoušel.jedina možnost je připojit nějakej zdroj signálu pro odzkoušení,ale bohužel mám jen notebook,tablet a telefon.Ale všechno jmenované to asi nedokáže vybudit.hraje to slabě.
Jsem jen na Autohifi, takže zesik a sub:-) Nevím co s tím.Asi tak.
Jsem amatér v tomto ohledu.

Uživatelský avatar
PavelDosko
Příspěvky: 1543
Registrován: 08 úno 2011 13:06
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Potřeba předzesilovač pro KRELL Showcase 5?

Příspěvek od PavelDosko »

odpovedel sis sam, koncak fakt potrbuje predzesilovac nebo aspon zdroj s variabilnim vystupem

PhenomX4
Příspěvky: 7
Registrován: 25 říj 2017 19:55
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřeba předzesilovač pro KRELL Showcase 5?

Příspěvek od PhenomX4 »

Takže předzesilovač je silnější než třeba telefon na výstupu?

PhenomX4
Příspěvky: 7
Registrován: 25 říj 2017 19:55
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřeba předzesilovač pro KRELL Showcase 5?

Příspěvek od PhenomX4 »

Pomohlo by mě to trošku rozvést.Treba u AV receiver u stačí telefon s jackem a kabel Jack/2xcinch.
Koncak potřebuje něco víc?

Odar
Příspěvky: 1821
Registrován: 12 úno 2010 10:44

Re: Potřeba předzesilovač pro KRELL Showcase 5?

Příspěvek od Odar »

Napis prosim, ako to mas presne poprepajane, ake zariadenia pouzivas a aj co prehravas. Mozno je problem uplne inde, ale vestit nevieme. Treba byt co najkonkretnejsi.

PhenomX4
Příspěvky: 7
Registrován: 25 říj 2017 19:55
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřeba předzesilovač pro KRELL Showcase 5?

Příspěvek od PhenomX4 »

Jde mě o to,jen to odzkoušet,abych to mohl prodat.To jen informativně.
Má to 5 kanálu vstup a každý z nich se dá připojit přes Cinch a nebo XLR.
Takže jsem zapojil na první a druhý kanál na stereo Cinch zakončené Jackem 3,5 a ten zapnul na Tablet Lenovo.potom jsem na svorkovnicí zapnul pár repro Electro Voice 8OHM.
Ale je to zkreslené.
Na Tabletu se dá v Demu spustit Dolby.Pri Volume na Maximum a Dolby Demo je zvuk ó 100% hlasitější a hlubší.

Odar
Příspěvky: 1821
Registrován: 12 úno 2010 10:44

Re: Potřeba předzesilovač pro KRELL Showcase 5?

Příspěvek od Odar »

Pusti tam stereo stopu. Problem je mozno v tom subore, ktory prehravas. Nie je nahodou multikanalovy? Alebo kodovany (DD / DTS a podobne)?

PhenomX4
Příspěvky: 7
Registrován: 25 říj 2017 19:55
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřeba předzesilovač pro KRELL Showcase 5?

Příspěvek od PhenomX4 »

Přehrává se MP3.
Ve stereu v Dolby to hraje ó poznání lépe.
Taky mám pocit,že po zahřátí je zvuk kvalitnější.jako kdyby se potřeboval ten koncak zahřát na nějakou provozní teplotu.je to možné?

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], m+m a 3 hosti