Propojení NTB s DAC

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
miruna 007
Příspěvky: 9
Registrován: 07 lis 2017 16:49
Kontaktovat uživatele:

Propojení NTB s DAC

Příspěvek od miruna 007 »

Zdravím všechny.
Potřebuji poradit.Jelikož jsem pořídil CD přehrávač Audio Research CD9,který lze použít i jen jako DAC,chtěl bych ho naplno využívat.Po připojení po RCA digitálním výstupu z DVD přehrávače vše funguje bezchybně.Mám zaplacenou službu Tidal a rád bych používal výstup USB z notebooku,proto jsem k tomuto účelu nainstaloval přiložený software,který je k CD přehrávači.Po připojení a spuštění hudby z Tidalu se ale bohužel ozývá jen pískání,brum a zkreslení v pozadí s hudbou.Netuším,co dělám špatně,nejsem počítačový genius,ale využívat bych toto chtěl.Pokud by mi byl ochoten někdo poradit,byl bych vděčný.:)Děkuji předem.Míra

otak
Příspěvky: 55
Registrován: 10 dub 2017 09:13
Kontaktovat uživatele:

Re: Propojení NTB s DAC

Příspěvek od otak »

Myslim, ze staci jenom nastavit v PC vystup audio na USB a melo by to jit. Je tedy divny, ze "neco" co asi hraje v notebooku se ozyva. Spis by se melo ozyvat nic a nebo neco a nebo mix dohromady.
Zkus to nastavit a dej vedet. Posledni dobou jsem DAC taky resil, tak snad predam zkusenosti :-)

Uživatelský avatar
ivanb_cko
Příspěvky: 402
Registrován: 16 kvě 2010 14:53
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Propojení NTB s DAC

Příspěvek od ivanb_cko »

pokud přehráváš hudbu z kompu přes uvedený DAC a slyšíš ji, tak v OS počítače se jistě přenastavil výstup na USB sám - je otázka jestli přes nějaký obecný driver či komunikační jazyk předinstalovaný v počítači (přesně technicky nevím..) nebo je nastavený origo driver od Audio Research - to zkontroluj. Pak bych zkusil odpojit napájecí kabel počítače jestli neprolízá bordel ze sítě. Následně jiný počítač nebo USB kabel.
Dej vědět.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 5 hostů