Pres 300h je slavnostne za mnou a zvuk si konecne sedl. Predpokladam, ze nejaky tyden k dobru bude urcite ku prospechu, ale pocinaje dneskem uz budu DAC normalne vypinat misto nonstop rezimu.
Zvukove jen shrnu co padlo, vetsi prostor, hlavne L/P kdy zvuk jde dal "z poza zdi" a vetsi nadhled v nahravce, tam kde se Draco snazi a odvadi praci vyborne, tak Pegasus si to s prehledem prehraje a ani se nezapoti

. Dale do to ho vice slape co se tyka spodnich frekvenci, nema nejrychlejsi basy co lze dosahnout, ale umi je velmi mazane naservirovat a zaroven kontrolovat takovym zpusobem, ze jsem prakticky nenaznamenal, ze by mi v mistnosti neco zadunelo i v tech nejvypjatejsich pasazich, takovy bass roll-off mod

.
Celkove mi prijde jako bych s temito DACy zpomalil a vic si hudbu vychutnaval, nez s predchozi produkci, kde jsem cekal na kdejake "cinknuti" ve skladbe. Nejvtipnejsi je, ze Musician je vyborna zvukova lupa, ale prostre necha hudbu plynout a je na posluchaci jak si to prebere. Pak nastavaji vtipne momenty, kdy na me nekdo vola zeshora a myslim si, ze je to ma draha polovicka, ktera vola at to zeslabim a ono to bylo v nahravce

.