Audio Video Kino 2026
Re: Audio Video Kino 2026
2 Liamee
, 100% súhlas. Tá "káblová argumentácia" je znáška bludov a nezmyslov.. 
Milé deti, ujo Zalan Vám teraz prečíta rozprávku na dobrú noc o magickom konci napájacieho kábla.
Potom dostanete dva elektrošoky rovno do hlavičky a pôjdete búvať.
Potom dostanete dva elektrošoky rovno do hlavičky a pôjdete búvať.
Zalan
Udělal si z toho parodii ma Hifi i Highend. Ty konkrétní aparáty jsou super špička, ale ta pouťová atrakce kolem, to je celkem síla. Na jakou cílovou skupinu je touto parodii na kabely mířeno? Vždyť ty aparáty jsou velmi drahé a na ně vydělá člověk, který nemá v hlavě jen vítr a ten také těžko pobere přínos takových kabelů. Jsem rád, že v tom " Hifi ", kdy " dobře " už bylo ( konec 60. a 70. ), jsem se mohl pohybovat a užívat si to. Dnešní přístup výrobců a prodejců by mě odpudil.
Přece jen dobrá vzpomínka evokuovaná tím placatým kabelem ZS Acoustic se vynořila a to na kalhotový pásek stejného vzhledu, který jsem navlékal do kalhot zn. Super Rifle, na které jsem poctivě vystál frontu před Tuzexem začátkem 70.
Udělal si z toho parodii ma Hifi i Highend. Ty konkrétní aparáty jsou super špička, ale ta pouťová atrakce kolem, to je celkem síla. Na jakou cílovou skupinu je touto parodii na kabely mířeno? Vždyť ty aparáty jsou velmi drahé a na ně vydělá člověk, který nemá v hlavě jen vítr a ten také těžko pobere přínos takových kabelů. Jsem rád, že v tom " Hifi ", kdy " dobře " už bylo ( konec 60. a 70. ), jsem se mohl pohybovat a užívat si to. Dnešní přístup výrobců a prodejců by mě odpudil.
Přece jen dobrá vzpomínka evokuovaná tím placatým kabelem ZS Acoustic se vynořila a to na kalhotový pásek stejného vzhledu, který jsem navlékal do kalhot zn. Super Rifle, na které jsem poctivě vystál frontu před Tuzexem začátkem 70.
Naposledy upravil(a) Oldear dne 07 říj 2026 21:52, celkem upraveno 1 x.
Kdyby ujo Zalan použil fotky ze třetího příspěvku tohoto vlákna (03 říj 2026 02:12), tak by měl svatej klid a pokoj. Na těch není to napojení na prodlužku vidět.
Ale aspoň je veselo
.
Ale aspoň je veselo
Tohle je podle mě nejlepší vlákno o hifi všech dob a ten příspěvek Zalana je úplně na vrcholu
TOP.
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
...a tu mile deti, presne sa dostavame k mojim spominanym 70% bludov, silnych a zbytocnych reci atd. okolo toho.
Je mi z toho smutno, ak je toto ozaj obraz sucasneho stavu. Ale aspon mi netreba minat peniaze na drahe predlzovacky, stacia mi EMOS.
Je mi z toho smutno, ak je toto ozaj obraz sucasneho stavu. Ale aspon mi netreba minat peniaze na drahe predlzovacky, stacia mi EMOS.
Pokud to tedy dobře chápu, tak v těch zásuvkách bylo 0 voltů. Zajímalo by mě tedy, jak moc negativní vliv na zvuk může mít skutečnost, že do aparátu nejde šťáva