Audio Video Kino 2026

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Liamee
Kontaktovat uživatele:

Re: Audio Video Kino 2026

Příspěvek od Liamee »

:lol: :lol: :lol: *bravo* *bravo* *bravo* Klasika, jakmile někdo řekne, že nevěří v kouzelný kabely, tak hájent pomatenci ihned oznámí světu, že kdo nevěří ten nemá zkušenosti s káblami a problematice nerozumí. No co že dotyčnej "nevěřící" vystudoval elektrotechniku a narozdíl od prodejců a chovatelů anakond skutečně ví co je v tomhle ohledu možný a co ne, to je fuk, nevěří a tudíž tomu nerozumí, nemůže. To věřící hájendisti, to je jiná, ti rozumí kabelům nejlíp. Co nejlíp, oni jsou jediní na světě kdo jim rozumí, všichni ostatní nemůžou o kabelech vědět ani prd. :lol: :lol: :lol: *bravo* *bravo* *bravo* Víra je fakt úžasná věc. :lol: :lol: :lol: *hura* *hura* *hura*

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

2 Liamee
*thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* , 100% súhlas. Tá "káblová argumentácia" je znáška bludov a nezmyslov.. :roll:

KenVúd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KenVúd »

Milé deti, ujo Zalan Vám teraz prečíta rozprávku na dobrú noc o magickom konci napájacieho kábla.
Potom dostanete dva elektrošoky rovno do hlavičky a pôjdete búvať.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Zalan
Udělal si z toho parodii ma Hifi i Highend. Ty konkrétní aparáty jsou super špička, ale ta pouťová atrakce kolem, to je celkem síla. Na jakou cílovou skupinu je touto parodii na kabely mířeno? Vždyť ty aparáty jsou velmi drahé a na ně vydělá člověk, který nemá v hlavě jen vítr a ten také těžko pobere přínos takových kabelů. Jsem rád, že v tom " Hifi ", kdy " dobře " už bylo ( konec 60. a 70. ), jsem se mohl pohybovat a užívat si to. Dnešní přístup výrobců a prodejců by mě odpudil.

Přece jen dobrá vzpomínka evokuovaná tím placatým kabelem ZS Acoustic se vynořila a to na kalhotový pásek stejného vzhledu, který jsem navlékal do kalhot zn. Super Rifle, na které jsem poctivě vystál frontu před Tuzexem začátkem 70.
Naposledy upravil(a) Oldear dne 07 říj 2026 21:52, celkem upraveno 1 x.

Sto61
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sto61 »

Kdyby ujo Zalan použil fotky ze třetího příspěvku tohoto vlákna (03 říj 2026 02:12), tak by měl svatej klid a pokoj. Na těch není to napojení na prodlužku vidět.
Ale aspoň je veselo :D .

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

Tohle je podle mě nejlepší vlákno o hifi všech dob a ten příspěvek Zalana je úplně na vrcholu :-) TOP.

zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od zdenoeddie »

...a tu mile deti, presne sa dostavame k mojim spominanym 70% bludov, silnych a zbytocnych reci atd. okolo toho.
Je mi z toho smutno, ak je toto ozaj obraz sucasneho stavu. Ale aspon mi netreba minat peniaze na drahe predlzovacky, stacia mi EMOS. :twisted:

Sto61
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sto61 »

Zalan píše: ↑
včera, 16:48
...zásuvky sa odpojili od elektrického okruhu. To malo negatívny vplyv na zvuk.
Pokud to tedy dobře chápu, tak v těch zásuvkách bylo 0 voltů. Zajímalo by mě tedy, jak moc negativní vliv na zvuk může mít skutečnost, že do aparátu nejde šťáva :D . Prostě to nehraje. Tak jaký zvuk?

Odpovědět