"Trošku mi všichni ty sroll fanatici přijdou hluchý,...“
Kefoun - co prispevek, to hrubka(y).

Mam pocit, ze na hodnoceni sluchu "Sroll sekty" se budes muset jeste hodne ucit!
Díky tomu, jaké má Sroll "postavení" na zdejší fóru, jsem byl docela zvědavý a boardroom 7 ve třetím patře jsem navštívil celkem 4x. Seděl jsem v 1.řadě, ve druhé i ve třetí, jednou místnost narvaná, podruhé se mi podařilo tam být pouze v pěti lidech atd. Vždy byl zvuk jinýKocmeister píše: Na Šroll vzhledem k extrémnímu hype na tomto fóru jsem byl hodně zvědavý, ale měl jsem smůlu. Buď byl neustále plný salonek nebo hrála nesmyslná hifi hudba s jedním nástrojem apod. A to jsem chodil kolem celkem často. Takže nevim jak to hraje.
Když už chceš dělat chýtrého v oblasti češtiny, tak jsem mohl použít tvar hluší, to je pravda, ale tvrdé y ve slově hluchý opravdu není špatně !
To je hezky popsano - presne o tom je ta vystava a asi by mohl byt vztah k ni i kazdeho z nas.PetrD píše: ↑12 bře 2018 13:10
Audio Video Show beru jako příležitost poslechnout si (i když v provizorních prostorách) NĚCO, co nikdy mít nebudu, pokochat se pohledem a třeba i poznat nové lidi, se stejným postižením, jako mám já. I když někdo napíše, že je výstava o ničem a nemá zájem, 1x za rok si tu námahu dám. Takže za mě fajn akce![]()
No doufám, že nezůstaneme samisonofstars píše: ↑12 bře 2018 13:12Kefoun
Nechci se rozhodne hadat, ale je to nesmyslny utok.
Procitam vsechna vlakna a nikdy jsem si nevsiml jedinneho majitele cehokoliv od Sroll, ze by tvrdil, ze to je nejlepsi produkt na svete. Ani kablik, ani zesik a ani bedny.
Navic bedny Sroll, maji pouze dva lide na svete. Jeden ma repas Revellu a druhy pouze prototyp dvoupasma. Takze rozhodne ani nikdo nemuze tvrdit, ze bedny Sroll jsou nejlepsi na svete![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host