Já mohu jen v pátek
Audio Video Show Praha 2019
Re: Audio Video Show Praha 2019
Loni jsem nebyl,protože to nešlo,předloni jsem byl poprvé,to jsem ještě nikoho z vás neznal,tak jsem tam chodil a pozoroval,co se vlastně v hifi vůbec děje a vyrábí a trochu mě to uklidnilo,že mi to doma nehraje zas tak špatně
,hlavně když vemu v potaz cenovky některých expozic a mé doma.Jediná vada na kráse z mé předloňské výstavní premiéry byla,že při cestě k autu mě otravoval nějaký otrapa,tak jsem mu dal čelo a strážníci,co byli zrovna poblíž odvezli mě
Letos určitě jedu,už jsem vás pár poznal,tak se těším na pokec a snad nějaké pivko 
Klidně, nebylo to daleko, prostoru bylo dost, jíst se to dalo, pivo taky nechybělo...ale jako nepražák nechám klidně výběr na místních a rád se přizpůsobím.
Jak se tam krom tech mastnych vlasu a propoceneho obleceni jinak poznavate? Mate nejaky Hifiroom visacky? 
Naposledy upravil(a) marvinnrv dne 12 led 2019 20:17, celkem upraveno 1 x.
Je 21 století,tak přemýšlej 
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
si tykame,tak budou spis tysacky
Promin, opravil jsem to 
Tak třeba tobě a marvinovi,aby jste se poznali
Nám ostatním stačí slušné chování a mobil 
Tak já ten dotaz myslel vážně. Přidal jsem tam jen narážku, která zde padla, jako žert. On asi né každý může psát to stejné. U jednoho je to bráno jako HiFi švanda u mě hned jako neslušné chování ... nevadí, prolezu si to tam hold sám.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
no kluku, mozna budes prekvapeny, ale spousta lidi tu na druhe telefon ma ...
Tak jsem rád, že budeš mít klidný spánek ....
Ještě k těm strejčkům s igelitkou, jak o nich psal Kocmeister.Je to kolorit každý výstavy a každej rok z nich máme s Kocmeisterem srandu.
Ale před pár lety jsem takhle jednoho strejdu v obnošený šusťákovce potkával opakovaně,a pak jsem najednou zjistil, že vedle něj sedím v expozici RIHA audio.Když skončil asi desetiminutovej poslech, začal si strejda domlouvat koupi zesilovače.Dohodl se s vystavovatelem na ceně a dovozu domů, hned po výstavě.
Takže, srandu z těhle igelitkovejch strejdů sice máme, ale nepodceňujem je !
Ale pozor, jednoho takovýho strejdu s igelitkou, co se tam vyskytuje každej rok, znám bohužel osobně.A to je opradovej smraďoch ! Je to typ člověka, co si rád pšoukne v plný tramvaji a pak pozoruje ostatní lidi, co na to říkaj.A bohužel tohle občas udělal i v našem obchodě.
Tak tomu se teda raději vyhněte !
Ale před pár lety jsem takhle jednoho strejdu v obnošený šusťákovce potkával opakovaně,a pak jsem najednou zjistil, že vedle něj sedím v expozici RIHA audio.Když skončil asi desetiminutovej poslech, začal si strejda domlouvat koupi zesilovače.Dohodl se s vystavovatelem na ceně a dovozu domů, hned po výstavě.
Takže, srandu z těhle igelitkovejch strejdů sice máme, ale nepodceňujem je !
Ale pozor, jednoho takovýho strejdu s igelitkou, co se tam vyskytuje každej rok, znám bohužel osobně.A to je opradovej smraďoch ! Je to typ člověka, co si rád pšoukne v plný tramvaji a pak pozoruje ostatní lidi, co na to říkaj.A bohužel tohle občas udělal i v našem obchodě.
Tak tomu se teda raději vyhněte !
kabelguru.cz
Čili my jsme blbí, na základě toho, že nemáme na vás telefonní číslo? To je jak nějaká sekta tady.PavelDosko píše: ↑12 led 2019 21:57no kluku, mozna budes prekvapeny, ale spousta lidi tu na druhe telefon ma ...