Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Re: Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008

Příspěvek od Mark Levinson »

Korýši, tak pojeď s náma. Vždyť by se to dalo ještě zařídit.
Budeš hlídat dveře :lol:.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

pasul píše:Určitě to všichni tady popíšem pánové.Žádné obavy.Akorát mě zajímá,na jakých reprosoustavách se bude takový systém předvádět.Neboť bedniček za 6 milionů už asi moc není.
Pašule, bedničky k tomu budou nějaké stojanovky koaxiální "Bravo", což nevím co to je zač.
No uvidíme.

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vadik »

Mark Levinson píše:
pasul píše:Určitě to všichni tady popíšem pánové.Žádné obavy.Akorát mě zajímá,na jakých reprosoustavách se bude takový systém předvádět.Neboť bedniček za 6 milionů už asi moc není.
Pašule, bedničky k tomu budou nějaké stojanovky koaxiální "Bravo", což nevím co to je zač.
No uvidíme.
Obrázek

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

No a jsme u toho.Samozřejmě vidím to poprvé a neslyšel jsem,ale zdá se ti tohleto adekvátní?Design tady zřejmě jasně vede a cenovka bude zcela jistě okořeněná patřičnou chilli papričkou v podobě počtu nul za celkovou cenou. :mrgreen:

A prej že mi to nejde.Samozřejmě na Efičáka nemám,ale já se budu snažit.To mi věřte. :mrgreen:

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Skvělé je i vystoupení těchto jazzmanů Wolfgang Bernreuther und Rudi Bayer, kteří vystuptjí na živo a po té je možno porovnat jejich hudbu se záznamem na vinylu či CD. Rovněž je možno jejich nosiče zakoupit a nechat podepsat a to ať už na vinylu nebo na CD, vydané u Clearaudio. Pohodoví chlapi, fajn odvaz *palec*.
Obrázek

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Ke slyšení budou také nový top model Vienna acoustics "Klimt"(cca 450.000,-Kč) zapojené na aparát Marantz:player SA11S2, předzesilovač SC11S1, koncový zesilovač SM11S1.
Obrázek

Samozřejmě bude ke slyšení i vrcholná řada Marantz ve složení:
Player SA-7S1
Předzesilovač SC-7S2
Koncové zesilovače (monobloky) MA-9S2
Obrázek
*hura*
Naposledy upravil(a) Mark Levinson dne 07 lis 2008 15:16, celkem upraveno 2 x.

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vadik »

kurna ja vam tak zavidim *headbang*

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Působivý hardware na výstavě...
Obrázek
Spolupracující komponent...
Obrázek
Akce...
Obrázek
A sladěné komponenty...
Obrázek

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Tak ať máte co závidět pánové. :mrgreen:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
A tohleto měli všude.Nechápu.Stále požární hlásiče. :mrgreen:
Obrázek

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Když elektronky tak ELEKTRONKY!
Obrázek

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Takhle dopadnete,když si koupíte uječené staré modely reprosoustav a poté vám výrobce vydá novou sérii s naprosto famózním zvukem.Takhle jsme museli Mark Levinsona tahat z pokoje a on stále nechtěl odejít... :mrgreen:

Obrázek

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Peer píše:Když elektronky tak ELEKTRONKY!
Ano, zvuk tohoto monstra (Kronzilla SXI) byl famózní. 2x50W v čisté třídě "A", při prezentaci seděla mezi posluchači samotná majitelka firmy p.Krone. Lampy vypadají jak otočené pivní láhve.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Tak pánové jsme zpět.Doufám,že všichni dojeli jak měli.Nevím jak to celé popsat.Ono se to musí zažít.Byl to opravdu vyjímečný zážitek.Prostě Poláci jsou o nějakých 1000 tříd jinde než my.Je to prostě dané velikostí trhu a potenciálními kupci a nepochybně jejich náturou,která je zcela jiná.Setkal jsem se s nima v zcela jiném obchodu a opravdu jsou jiní.Mají několik časopisů na trhu a to včetně Hifi-Voice v jejich rodném jazyce(byl dokonce zadara na výstavě).

Výstava byla obrovská,velká a pekelně únavná.Bylo toho tolik,že za dva dny je opravdu problém tohle všechno pořádně projít a opravdu posoudit zvuk.Neskutečné množství lidí a zájemců o poslech.Teplota v pokojích v odpoledních hodinách řádně stoupla.A vzhledem k tomu,že jsme jeli vlakem přes noc a já vůbec nespal,návrat byl ve 4 hodiny ráno,tak nechtějte vědět jak teďka vypadám.

Celkem tři hotely výstavních ploch.Ve dvou to bylo pouze pár pokojů,ale zato top světových systémů.Ovšem ten hlavní měl 7 pater pokojů obsazených vystavujícími.Udělal jsem něco přes 450 fotek a tak tady nebudu všechno dávat,neboť bych se z toho zbláznil(Úprava na menší velikost).Jedna věc co mě opravdu celkem štve-na stánku Marantz byl přítomen přímo Ken Ishitawa či jak se to píše.A bohužel jsme to propásli.Měl nějakou přednášku každou hodinu.

Ke zvuku jednotlivých systémů se nemá cenu vyjadřovat,protože toho bylo opravdu strašně moc a mohl bych někoho nechtěně špatně ohodnotit.Většinou to bylo,ale všechno velice dobré.Samozřejmě všude se něco najde,ovšem to jsou drobné detajly.A tak doufám,že vás alespoň fotky navnadí na příští rok.Opravdu to stojí za to pánové.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Ano mohu jen potvrdit Pasulova slova, jen jediná chybka, ten časopis byla mutace anglického Hifi Choice. Než nějaké dlouhé řeči, tak radší dobrá fotka.
Na toto jsem byl moc zvědavý, švýcarský darTZeel zapojený na Von Schweikert Audio - Model 5A a krmené to bylo dCS Scarlatti. Opravdu nezklamal *thumbs up*.
Obrázek

Tenhle výraz měl Pasul, když uslyšel JM-Lab Focal Utopia Scala, opravdu hrály skvěle. A v černém klavírním laku se jim opravdu nedá nic vytknout.
Obrázek
Obrázek

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

A tady svítí modré oči do tmy, takto probíhala prezentace s poslechem ve tmě a sklenkou vína v ruce. Byla i možnost výběru, bílé nebo červené. Neskutečný servis!
Jednalo se o dělěný předzesilovač, dělené CD a nové 300W monobloky napojené na Thiel 3.7, značku určitě není třeba dodávat.
Obrázek

Odpovědět