Brněnský podzim 2008
Brněnský podzim 2008
Letošní ročník (14.-16.11.2008) bude stát opravdu za to!!!
P.Macura + New Dispre, p.Sýkora + Aragorn, p.Bunta + BVA, atd.
Blíže viz Hifislovanet.
P.Macura + New Dispre, p.Sýkora + Aragorn, p.Bunta + BVA, atd.
Blíže viz Hifislovanet.
Re: Brněnský podzim 2008
Chci připomenout, že termín akce Brněnský podzim se blíží. Koukněte občas na stránky. Ještě tam není program, ale brzy to doplníme.
www.brnenskypodzim.ic.cz
www.brnenskypodzim.ic.cz
tak ako? Kto ide? Ja budem mať jasno do konca týždňa a ak pôjdem, tak v sobotu. V tom prípade beriem aj bedne + SACDP. Zistím ako budem musieť sklopiť sedačky a podľa toho ,môžem so sebou zobrať 1, alebo 2 hifistov. Budem rád, ak nepôjdem sám.
Jedu v sobotu. Trasa České Budějovice - Brno. Návrat sobota večer.
Pokud chce někdo na trase vzít, není problém, místa v autě i v kufru je zatím dost.
Pokud chce někdo na trase vzít, není problém, místa v autě i v kufru je zatím dost.
Díky za zprávy. Tento týden vyvěsíme předběžný program. Pokud někodo další chce přijet, napište sem, abychom měli představu o účasti.
Taky bych se moc rád přijel podívat a zatím aspoň napomohl lepší představě o účasti. Jel bych trasu Mendlovo nám., Brno - Hl.n., Přemyslovo nám.
Ako som už informoval aj Syčáka, ujasnil som si priority
a v sobotu ráno nakladám bedne + SACD LEXICON RT10 a vyrážam do Brna. Takže moje bedne je možné zaradiť do programu na sobotu.

Tak ako? nikto sa nechystá? Z BB ide jedna plná Fabia a od NR?
Tak bláznivý hifisti všecko zarezervovali v Betnemu. Takže kdo máte rezervaci a máte tam pro mne jedno lůžko?
Z BB ide jedna plná Fabia ...
Podľa všetkého by sme mali byť štyria: palipol, luboš, milan, durgo
Brňáci HELP: poraďte nejaké lacné ubytovanie v blízkosti akcie, okrem spomenutého na stránke BP. Díky
Podľa všetkého by sme mali byť štyria: palipol, luboš, milan, durgo

Brňáci HELP: poraďte nejaké lacné ubytovanie v blízkosti akcie, okrem spomenutého na stránke BP. Díky
Tak já už spím, ale jinak je všude plno...
Vydržte, něco najdeme.
Ubytování
My v Brně bydlíme a nemáme tudíž s ubytováním zde žádné zkušenosti. Pokud někdo hledá levný nocleh, našel jsem dvě nádražácké ubytovny. Jedna stojí 284 Kč/noc a telefon je 972625956, pokoje jsou po třech, druhá je za 240 Kč/noc, tel. je 545212380, pokoje po třech až čtyřech a taky jeden apartmán pro deset lidí. Nemůžete asi očekávat žádný luxus, ale co taky za ty peníze žejo. Jinak těch noclehů okolo 1500 Kč je dost a každý to najde na netu.
My v Brně bydlíme a nemáme tudíž s ubytováním zde žádné zkušenosti. Pokud někdo hledá levný nocleh, našel jsem dvě nádražácké ubytovny. Jedna stojí 284 Kč/noc a telefon je 972625956, pokoje jsou po třech, druhá je za 240 Kč/noc, tel. je 545212380, pokoje po třech až čtyřech a taky jeden apartmán pro deset lidí. Nemůžete asi očekávat žádný luxus, ale co taky za ty peníze žejo. Jinak těch noclehů okolo 1500 Kč je dost a každý to najde na netu.
Aj zo ZH vyráža jeden železný kôňAcon píše:Tak ako? nikto sa nechystá? Z BB ide jedna plná Fabia a od NR?
termín sa blíži, koho tam stretnem? Mne sa vyjasnilo, musím sklopiť obe operadlá, takže mám volné len jedno miesto, ktoré mám predbežne rezervované pre augustiniho.