http://www.hifi-voice.com/novinky/novin ... roomu.html
http://www.hifi-voice.com/neverici-tomas.html

Prozradíte mi prosím, co je špatně?pasul píše:Kolega Fox měl naprosto vhodný komentář. Tohleto myslíte vážně??? Podle mě máte zvláštní přístup vy. Velice věrohodné veškeré vaše testování. To ano...
Panu "Pachimu" jsme poslal e-mail se srdečným pozváním do naší poslechové místnosti s tím, že budu rád, když své komentáře ponechá po poslechu... Neobtěžoval se odpovědět, což je samo o sobě dostatečná odpověď. Mimochodem, děkuji za Vaše zastání, přesto vím, že i tato konstrukce dokáže dobře zahrát, ale není prostě univerzální pro všechnu hudbu a hlavně mám za to, že ani pro všechny prostory, což je pointa celé recenze. Spolu s tím, že za 80 000,- už by tam jistá univerzálnost asi být mohla a měla...PMA píše:A co kolega "Pachi"?![]()
Robine, závislost na výměně komponentu v řetězci jistě existuje. Pravým důvodem rozpačitého výsledku WLM je ale jejich konstrukce. Každý, kdo jen trochu málo tuší, o co jde, tak ví, jak se bude na středech a na směrových vyzařovacích charakteristikách chovat systém složený z 10" středobasu + výškáče. Řekl bych, že recenzenti mají víc než dobré uši, protože postřehy jako "Divy se projevují detailním, někdy až neuvěřitelně přesným podáním některých (míněno pouze některých) pasáží skladeb" to totiž zcela přesně vystihují. Fyzika a subjektivní dojem jdou tentokrát ruku v ruce. A byl by to špatný recenzent, kdyby jen chválil, bez ohledu na svůj dojem. Takových recenzí jsou po celém světě mraky a podle nich je úplně všechno vynikající.
Omlouvám se, ještě jsem zapomněl - ty basové pasti jsou dřevěná konstrukce s látkou a nějakou pohltivou pěnou uvnitř - bohužel neřeknu co konkrétně, takhle jsme je koupil hotové a zašitéMike píše:Nechci být rýpal ale na fotkách nevidím zatlumení poslechového místa respektive stěny která je za hlavou (sedačkou) dle mého názoru je to jedna z nejdůležitějších věcí v poslechovce. Neplánujete alespon ošetřit stop nějákým difusérem ? Můžete mi říci z jakého materiálu jsou ty rohové výplně ?
Přeji hodně zdaru
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host