Inu ja verejne jsem nikomu nic nerikal, ze to je spatny ci super...
no kdo cetl muj nazor tak vi, ze pro me high-end driv skoncilo nez vubec zacalo... protoze jsme pred vystavou netusene narazili na varhanni hudbu ve sv.Jakubovi... co si vazeni vice prat nez byt tam jen 2 kolegove z mesta a varhanik v super mistnosti.....
....po nejake te hodce jsme se pak loudavou cestou dosli na vystavu... par kousku bylo zajimavych.. nevim kdo a co poslouchal a co slysel za hudbu.. me zaujaly prave B&W a Cabasse i Dynaudio ve futurutech (prostorovost jsem tam mel skoro jako doma). Nechci nijak toto, ale v mnoha sestavach jsem hledal prostorovost, ale bud to bylo lidma... nevim.. fakt marny... mistnosti take hraly ... McIntosh mel prijemnou barvu...ale ty nahravky co tam zrovna sli me nejak moc nebrali... Ante mi pripadal spise do hradu a silnejsi na basy
(no dnes jsem se dozvedel jejich cenu... no to bych za to nedal ikdybych mel majetek 1/2 evropy)
vzhled neresim, pac stejne mam vetsinou privrene oci.
pro me bylo zjisteni, ze fakt vice na me sestave delat asi nemuzu -jen vice udelat jeste mistnost... a upravit SW pac zbytek je takove honeni detailu za drahy peniz a prinos maly. Pritom vsem se mi zdalo, ze doma mam vetsi presnost a prostorovost nez na te vystave a to jsem se vzdy tlacil do stredu a snazil se ignorovat lidi okolo....
Jsem rad za vystavu, pac clovek mohl pokukat opet po masinkach a poslechnout si ruzne sestavy a tim bych chtel podekovat vsem vyrobcum na vsech saloncich za jejich ochotu a trpelivost vuci nam vsem. at se nam to libilo ci ne, at vyrobci resili ukazky zda hraje ta jejich bedna ci zesik aj. my brali jak hrala cela sestava.
Dale vsichni si muzou oddechnout ode me, ze jsem nepoustel svou hudbu... jen asi dva lidi bychom tam rozumneli ja a ten japonec co tam byl take loni. Ostatni by asi utikali pryc... pac jaksi vychodni hudba vsechny nebere a navic hlas vocalu je pro anime -to uz je silene... a pritom je v te hudbe tolik prostorovosti a detailu.... hold na nejakou tu skladbu musite poslouchat nekolikrat nez zjistite kolik nastroju tam je.... pak jsem mel jste jedno cd ceske... Zalman a spol.. hold zadne cd jsem nezkusil.. mozna nekdy priste...zda-li.
Fakt je to o tom, ze je tam nekdy moc lidi a dani lide nevi na co se maji zamerit u skladeb, pac to neznaji.
Co jsem postrehl u Cabasse se snazili jak hrajou jejich bedny....a kdyz doslo na SW tak to vypinali

vzpominam na jednoho posluchace "to je magor ted to vypnout"

jo jo v tom nejlepsim... jen jsem se smal - kazdopadne i tak se mi Cabasse s jejich celkovou sestavou hudebne libil - uz je to, ze spodek dokreslili sw a neresili krkolomne silenymi bednama. dle me Dynaudio a B&W v dane dobe hralo dobre a meli dobrou akustiku ....:: tot muj nazor ::....