Boxer, ďakujem za pekné fotky
Vyzerá, že ostatní zapadli do hospod, alebo majú lepší program ako vysedávať na nete.
Pripojím svoje necenzúrované dojmy z dneška.
Na treťom bol v sobotu dopoludnia pretlak ľudí, tak som to vzal z hora.
Úplne navrchu v Audio Ranny ma odradilo niekoľkominútové zápasenie predajcu s kabelážou; už som sa potom zabudol vrátiť.
Veľké Franco Serblin a McIntosh u Finale Audio sa mi páčili až do doby, kým som si nepustil svoje CD s komornou klasikou.
Naim a Kudos nenadchlo. Malé repro hrali bez basov a veľké si duneli. Tie veľké navyše nehrali zaostrene na stoličky, ale 3 metre dozadu.
Na 9. poschodí ma zaujali obrovské elektrostaty Audio Exclusive vytvárajúce zaujímavý veľký zvuk.
Parádne asi na operu, orchester a veľké telesa. Neodolal som a nechal som si pustiť svoju komornú klasiku, no nebolo to dobré.
U SHANu som cítil precíznosť a jemnosť hudobného podania - niečo také by som si vedel predstaviť i doma - no asi v inej povrchovej úprave.
Príjemne som si tam posedel a popočúval, a vydal sa ďalej.
U Hifi Studia Panský Dvůr bolo veselo. Prišlo mi pekné, že pán Diok zábavným spôsobom "núti" návštevníkov počúvať progrock,
ktorému sám prepadol. Týmto si u mňa získal titul "top predajca".
Zbytok deviateho poschodia sa mi nevryl do pamäti.
U Tykonu bolo síce plno návštevníkov, no príjemne pocity sa u mňa nedostavili.
Do Perfect Soundu som sa snažil dostať dvakrát. Prvykrát nepúšťali dnu - prezentácia. Druhykrát som sa tam už dostal, no nebolo čo počúvať.
U Srolla veľká pohoda a oddych uší. CD s komornou hudbou hralo parádne.
Keby som ich nepočul naživo (Pavel Haas Quartet - kvartet "Americký") tak som úplne spokojný
U Audio Note zaujímavé, až raz budem chcieť elektrónky a citlive repro, skúsim asi najprv tam.
Xaviany na ucho príjemne, no neupútali ma. A tak som sa tam zdržal len pár sekúnd. Tá miestnosť kde vystavujú mi príde divná. Už aj keď tam
dávnejšie vystavoval Platan.
Podobne i to celé pravé krídlo na treťom poschodí. Netuším, čím to je, ale obvykle to tam len tak preletím, a nikde sa dlhšie nezdržím.
Minulý rok som teda nebol.
Mimo audio som si všimol ešte 3D TV - nie je to pre mňa. Vnímam blikanie a nechcem si na to zvykať.
A príde mi, že to je len pseudo 3D - ako keby boli vystrihnuté 2D plochy a umiestnené do priestoru.
No ten notebook s 3D bez okuliarov bol teda výrazne lepší.
Možno zajtra večer sa tam vrátim doplniť si medzery, i keď myslím, že skôr nie.