High End Praha 2012 - 10. a 11. března

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci

boxer

Re: High End Praha 2012 - 10. a 11. března

Příspěvek od boxer »

A nejlepší samo nakonec. *2thumbsup* *palec*

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

boxer

Příspěvek od boxer »

Zabitých prezentací dost (Cabassé,Titan,..)

Mnohé ve známém zvukovém triku, .....příjemné zvukově německé "plnorozsahové jednopásmové" Audio Exclusive na vlastním železe. Mnohem lepší než Logany.

Asi nejpříjemnější překvapení nejnovější a nejvyšší Shany. V bílém klavíru navíc elegantní. Dle mého velmi povedené.

Miero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miero »

Boxer, ďakujem za pekné fotky :-)

Vyzerá, že ostatní zapadli do hospod, alebo majú lepší program ako vysedávať na nete.

Pripojím svoje necenzúrované dojmy z dneška.

Na treťom bol v sobotu dopoludnia pretlak ľudí, tak som to vzal z hora.

Úplne navrchu v Audio Ranny ma odradilo niekoľkominútové zápasenie predajcu s kabelážou; už som sa potom zabudol vrátiť.

Veľké Franco Serblin a McIntosh u Finale Audio sa mi páčili až do doby, kým som si nepustil svoje CD s komornou klasikou.

Naim a Kudos nenadchlo. Malé repro hrali bez basov a veľké si duneli. Tie veľké navyše nehrali zaostrene na stoličky, ale 3 metre dozadu.

Na 9. poschodí ma zaujali obrovské elektrostaty Audio Exclusive vytvárajúce zaujímavý veľký zvuk.
Parádne asi na operu, orchester a veľké telesa. Neodolal som a nechal som si pustiť svoju komornú klasiku, no nebolo to dobré.

U SHANu som cítil precíznosť a jemnosť hudobného podania - niečo také by som si vedel predstaviť i doma - no asi v inej povrchovej úprave.
Príjemne som si tam posedel a popočúval, a vydal sa ďalej.

U Hifi Studia Panský Dvůr bolo veselo. Prišlo mi pekné, že pán Diok zábavným spôsobom "núti" návštevníkov počúvať progrock,
ktorému sám prepadol. Týmto si u mňa získal titul "top predajca".

Zbytok deviateho poschodia sa mi nevryl do pamäti.

U Tykonu bolo síce plno návštevníkov, no príjemne pocity sa u mňa nedostavili.

Do Perfect Soundu som sa snažil dostať dvakrát. Prvykrát nepúšťali dnu - prezentácia. Druhykrát som sa tam už dostal, no nebolo čo počúvať.

U Srolla veľká pohoda a oddych uší. CD s komornou hudbou hralo parádne.
Keby som ich nepočul naživo (Pavel Haas Quartet - kvartet "Americký") tak som úplne spokojný :-)

U Audio Note zaujímavé, až raz budem chcieť elektrónky a citlive repro, skúsim asi najprv tam.

Xaviany na ucho príjemne, no neupútali ma. A tak som sa tam zdržal len pár sekúnd. Tá miestnosť kde vystavujú mi príde divná. Už aj keď tam
dávnejšie vystavoval Platan.

Podobne i to celé pravé krídlo na treťom poschodí. Netuším, čím to je, ale obvykle to tam len tak preletím, a nikde sa dlhšie nezdržím.
Minulý rok som teda nebol.

Mimo audio som si všimol ešte 3D TV - nie je to pre mňa. Vnímam blikanie a nechcem si na to zvykať.
A príde mi, že to je len pseudo 3D - ako keby boli vystrihnuté 2D plochy a umiestnené do priestoru.
No ten notebook s 3D bez okuliarov bol teda výrazne lepší.

Možno zajtra večer sa tam vrátim doplniť si medzery, i keď myslím, že skôr nie.

Slavek69
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek69 »

Mně se výstava líbila, až na malé nedostatky, způsobené spíše lidským faktorem, než technikou. Dost nechápu bezohlednost některých lidí, vstoupivších si do dveří, kde se jali stát a koukat a nereagovat na "z dovolením". Setkal jsem se s tím častěji a dost mne to iritovalo. Letos mi chyběla prezentace Vintage Audio. Velmi mile mne překvapila prezentace Pro-ject. A co mne překvapilo nejvíc? Zatím co vloni byl všude se linoucí jazz, letos bylo slyšet častěji i tvrdší styly (Deep Purple, AC/DC, pogrock atd.). Považuji to za velké plus pro letošní ročník.

ron

Příspěvek od ron »

Hybridný digitál?
Obrázek

Šneky s Classe. Chcelo by to počuť ich s inými koncami.
Obrázek

Kronzila. Sen majiteľa Hummeru.
Obrázek

Nové stojanovky Wilson Benesch. Nehralo to zle.
Obrázek

DBX formát na vinyle? veľká škoda že prišiel neskoro..
Obrázek

Audionet kam sa pozrieš. Vividy hrali famózne.
Obrázek

Akustika základ zdravia.
Obrázek

Sonus Faber Amati Futura boli nádherné.
Obrázek

Kuzma Stagi-Stobi v akcii
Obrázek

Akustika pol života.
Obrázek

Nie len prácou je človek živ :)
Obrázek

a nakoniec dôležitá bižu :)
Obrázek

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Skutecne krasne fotky. *thumbs up* Uz jen z nich je patrno, ze zastoupeni v Praze je opravdu svetove a ze nuda urcite nehrozi. Pokud to pristi rok casove nejak vyjde, chtel bych se urcite prijet podivat. Letos mi holt nezbyva, nez cekat a tesit se do kvetna na Mnichov. :D

Davi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davi »

Prospero: Taky se tam chystám, nejspíš autem, kdybys měl zájem se přidat tak napiš do SZ.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Diky za nabidku, ale ja tam jezdim Metrem. :D Ale muzeme se tam treba sejit a dat pivko. (?) ;)

Odpovědět