High End Praha 2012 - 10. a 11. března

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Zilvar
Kontaktovat uživatele:

Re: High End Praha 2012 - 10. a 11. března

Příspěvek od Zilvar »

Prospero píše:ja tam jezdim Metrem. :D
do Mnichova? :shock:

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

A proc ne? Prijde na to, odkud tam clovek jede. ;)

Davi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davi »

Samozřejmě jsem myslel do Mnichova, je to zřejmý :)

Davi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davi »

Takže spíš budeš vypomáhat ty mě až se tam někde ztratím *2thumbsup*
Už si byl na nějakým ročníku? Bývá tam hodně lidí že? Hodně fotím, tak snad to nějak půjde no.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Od roku 2005, kdy se High End pestehovala z Frankfurtu do Mnichova jsem zatim nemel neomluvene hodiny! ;) Lidi je tam pokazde dost, ale s focenim neni nejmensi problem. V sobotu rano (az tak do druhe hodiny) je to tak nejprijemnejsi. Takze nevahej. :D

AM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AM »

sila, vystavou se linul nehorazny smrad, to se fakt nedalo dlouho vydrzet

vividy prehraly sqele prakticky vsechno, vcetne metalu, sneky ani sphery to tak dobre nedavaly. wb v tykonu chtely vic prostoru, jinak zahraly asi nejcistsi stredy. prekvapila me totalni absence jblka, chtel jsem slyset nove studia 5. distributor ma prezentaci podle vseho na haku. nenasel jsem podle fotek jen scandynu, ale uz ji mam doma a jsem s ni spokojeny.

Martin_AQ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_AQ »

Každý správný hifista smrdí, protože v hodnotě vonného flakonku se dá jistě pořídit lepší konektor:-)
Buďme rádi, že výstava není v červenci.:-)
Podle fotek to ale muselo být super...
vedoucí prodejny AQ audio studio, Brno

sekal

Příspěvek od sekal »

AM píše:sila, vystavou se linul nehorazny smrad, to se fakt nedalo dlouho vydrzet
:mrgreen:

Davi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davi »

Díky za info Prospero ;) Právě v pátek nebo sobotu sem chtěl jet, možná tam i přespím z pátku. Přece jen to mám 600km :?

chemik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chemik »

Ja mám skvělý zážitek od Avantgarde, nejen že jsem si tam s nahrávkou Tool nepřipadal jako vyvrhel, ale hrálo to jako na koncertě. Ta textura nebo jak-to-vlastně-nazvat na base byla úžasná. Pokoušeli jsme i šrolla, mělo to něco do sebe, takový kulatý až příliš kultivovaný projev. No ale ta živost a dravost Avantgardích hornů (?) s aktivními basy mi odhalila rozdíl mezi novějším albem Tool 10 000days (2006) a starším Lateralem (2001). O Lateralu jsem si dodnes myslel že je dokonale nahrané, ale jen jsem ho neslyšel nikdy nahlas. Ani ve sluchátkách se mi to nikdy neodhalilo.

U Xavianů jsem si Tool netroufnul, ale zkusili jsme Erika Truffaze na nových sloupcích a bylo to zajímavé.

Sluchátka AEG s Caseou mě bavily skoro jak ta Avantgarda. Já si to užil a nikdo mi tam ani nesmrděl :)

Hellboy
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hellboy »

Mě nejvíc zaujalo repro od LEEDH http://www.leedh-acoustic.com/ vypadalo to na první pohled jako šunky k domácímu kinu, ale hrálo to docela zajímavě a především to byla úplně jiná konstrukce. Byl tam u toho takový milý pán, zřejmě přímo konstruktér a ten mi hezky vysvětlil jak to funguje a je to opravdu haluz. Měnič je vlastně píst, který se vznáší v cívce, takže mu nic nebrání v dokonalém a rychlém pohybu. Jen nevím jak basy. Celou dobu co jsem tam byl hrál nějakej swing ze starý gramodesky a basů tam fakt moc nebylo. Což mohlo být nahrávkou, reprákama, nebo obojím. V každým případě to byl pro mě nejzajímavější kousek na výstavě.

Druhý naprosto geniální zápich byl, když jsme si nechali pustit u JAMA ty jejich bedny za třista tisíc a když jsme poprosili, jestli by nebyla nějaká nahrávka kde je víc basů, prodejce nám tam pustil na plný kule - dechovku! :))) A basovalo to fakt pěkně :twisted:

chemik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chemik »

Tam jak pise Hellboy me taky zaujalo to hrajici a i basujici "nic". Nicmene si trochu zkazili karmu pac TOOL nebyly hodny tohoto aparatu. Trochu to chapu - vsude sama klasika (i muj oblibeny Rachmaninov se nasel) asi k tomu pari i nejaka nobl klientela s vybranym v kusem ci-co...

Kazdopadne me zajimalo jak si to poradi s komplexni hudbou... tak ho mozna nekdy navstivim, pac kamarad si chce poslechnout staxy.

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

Z vystavovaných reprosoustav se mi moc zamlouval zvuk SHAN - nepamatuji si přesně jejich název, ale jde o jejich nejdražší repro (vystavované kousky byly v bílém laku). Úžasné bylo, že ani v tak malé místnosti vůbec neduněly (a dunění jsem si užil na výstavě až až), přitom bas byl hluboký a pevný. Zvuková pohoda na rozdíl od některých světových značek.

Jintaj
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jintaj »

Já se dostal do Corinthie Towers až dnes, ale o to příjemnější pro mě bylo neplánované setkání s nestorem článků o hifi a highendu - p. Ing. Burdychem. Kdysi jsme spolu napsali pár testů a recenzí reprobedýnek pro Stereo&Video (jj, kdeže loňské sněhy jsou.... *fnuk* ).
Je to už hodně starý pán, a tak jen doufám, že ho tam potkám i příští rok.

boxer

Příspěvek od boxer »

Někde jsem ztratil obrázek z prezentace Absolute Audio,kde byla zapojena hned vedle Soloosu Meridianu na skříni Wadia 381 a tyto profi aktivní monitory od Focalů.

Prodejní cena na výstavě za Wadii a obě aktivní bedýnky něco kolem 150 k. (naproti na skříni špičkový CDP od Lindemanna za cca 75 K)

Obrázek

Odpovědět