Vážení hifinadšenci,
poradíte mi, kde bych mohl koupit akustickou izolaci (nejlépe pyramidy) v bílé barvě?
Otázka barvy je pro mě podstatná.
Děkuji
Akustická izolace
Re: Akustická izolace
ještě jsem zapoměl dodat, že mi jde jen cca o 2 až 4 m2
ztrati molitan neco ze svych vlastnosti, kdyz se prestrikne vhodnou barvou?
Ucpeš-li mu nástřikem barvou otevřené póry, pak něco ztratí (absorbce), něco získá (difuze). Otázka je ale kolik ztratí a kolik získá, a na to nikdo neodpoví.
to víte pánové, mám rád systémová řešení a navíc doma dcerku, která by nemusela nechat molitan molitanem. Obarvený molitan by také jistě dlouho neodolával.
Osobně si myslím, že je jinak jedno, zda je molitan obarvený či ne, pohlcení zvuku vychází z geometrie pyramid.
Osobně si myslím, že je jinak jedno, zda je molitan obarvený či ne, pohlcení zvuku vychází z geometrie pyramid.
Jo,jo.
To již věděli staří egypťané, proto pyramidy stavěli.
To již věděli staří egypťané, proto pyramidy stavěli.

omlouvam se, doufam, ze jste me spatne nepochopili, ale myslel jsem (mozna to tak vzdy neni), ze ty pyramidy jsou molitanove (nebo na podobne bazi), proto jsem se ptal rovnou nanastrik molitanu... ale koukam po e-shopech (google - akusticke pyramidy) ze ony se v bilem rovnou prodavaji 
ale myslim, ze takove pyramidy, ktere by mely ten spravny vliv na zvuk, se do obyvaku moc nehodi

a takove teprve budou pritahovat nenechave prstiky drahych ratolesti

ale myslim, ze takove pyramidy, ktere by mely ten spravny vliv na zvuk, se do obyvaku moc nehodi

a takove teprve budou pritahovat nenechave prstiky drahych ratolesti