Našel by se tady někdo, kdo je zkušený v měření, resp. generování filtrů pro DSP v REW? Řídil jsem hlavně tímto návodem: https://community.roonlabs.com/t/a-guid ... roon/23800
Ale konečný proces jak vyexportovat měření z EQ a vytvořit z toho finální ZIP file mi není moc jasná. Kdyby se tady našel někdo zkušený s kým bych se mohl propojit i online by bylo super.
REW
Re: REW
Skús si prečítať toto vlákno na susednom fóre. Ak budeš mať potom konkrétne dotazy, napíš ich sem.
Ak si na meraní v ktorom máš definovaný filter, klikneš na File,Export
Ak to potrebuješ pre Roon v zipe, všetky filtre štandardne zozipuješ. Stačí tak?
po kliku sa zobrazia možnosti, vyklikáš pre aké frekvencie chceš, a vygeneruje Ti toľko filtrov, kolko frekvencií vyklikáš.Ak to potrebuješ pre Roon v zipe, všetky filtre štandardne zozipuješ. Stačí tak?
Díky, skvělé!!!! Už jsem přišel na to, kde jsem dělal chybu
První export se zadařil, ale s výsledkem nejsem spokojený, budu si muset pořádně pohrát s EQ.
Nicméně mám ještě jeden dotaz. Měřím s UMIK-1. Mám aktivní bezdrátové stereo reprosoustavy se subwooferem (B&W Fromation Duo). Poslouchám přes Roon v počítač. Před začátkem měření jsem nejdříve nastavil v SPL metru úroveň hlasitosti na 75dB (generátor na Pink noise- full range). Signál posílám přes Airplay do repro. Pak jsem s touto nastavenou úrovní hlasitosti měřil v RTA. Ale moje měření v RTA ukazují úroveň okolo jen 40dB. Nevím, jestli nedělám něco špatně???? Tady je graf průměru dvou měření levého kanálu.

Nicméně mám ještě jeden dotaz. Měřím s UMIK-1. Mám aktivní bezdrátové stereo reprosoustavy se subwooferem (B&W Fromation Duo). Poslouchám přes Roon v počítač. Před začátkem měření jsem nejdříve nastavil v SPL metru úroveň hlasitosti na 75dB (generátor na Pink noise- full range). Signál posílám přes Airplay do repro. Pak jsem s touto nastavenou úrovní hlasitosti měřil v RTA. Ale moje měření v RTA ukazují úroveň okolo jen 40dB. Nevím, jestli nedělám něco špatně???? Tady je graf průměru dvou měření levého kanálu.