Krásný stroj, ale za tolik papírků?

no jako takovy problem bych to nevidel, staci vladnout trivialní anglictinou a postovny v ramci EU neni nikterak vysoky...Bunik píše:Mrknul jsem na ebay.de a tam se daji tyhle stroje sehnat okolo 500euro. To není zas tak moc. Ale jsou tu dvě bariéry, ta jazyková a ta poštovní.
No Angličtina u mě není problém. Otázka je, jestli tomu bude rozumět němec.vintage píše:no jako takovy problem bych to nevidel, staci vladnout trivialní anglictinou a postovny v ramci EU neni nikterak vysoky...Bunik píše:Mrknul jsem na ebay.de a tam se daji tyhle stroje sehnat okolo 500euro. To není zas tak moc. Ale jsou tu dvě bariéry, ta jazyková a ta poštovní.Jen se neboj a jdi do toho
ne, v pravěkých dobách audio hi-fi se komerčně nahrané pásky skoro vůbec nevedly, snad kvůlí kompatibilitě, v nabídce byly stroje 1/2-stopé, 1/4-stopé, mono, stereo, 4.75, 9.52, 19,05 cm/s...běžný domácí mgf.cívkáč sloužil v 90% případů k přepisu LP, vysílání FM/VKV anebo jiného záznamu na pásku. další zdroje nahrávek (v zásadě) neexistovaly. jenom hudebně a vokálně nadaní jedinci se mohli sem-tam s mikrofonem v ruce pokusit o vlastní tvorbu, produkcivintage píše:Krasny stroj, ale kde do toho brát nahrávkymimochodem nevite jak se v zlatych dobach techto masinek obstaravaly nahravky? To clovek normalne vesel do kramu kde meli vedle LP i krabice s kotoucemi?
vcelku usmevny, ale nikde jsem takovou "originalku" jeste nevidel, pokud si pamatuju z detstvi u nekoho koutoučak ,vim, že mel samy kopie z LP
Jsem vyrustal už na MC a tento svet je mi ponekud vzdalen...
Ale jinak fakt parada, pamutuju si takovy stroj z Pulp Fiction, když Mia prisla domu s Travoltou
omyl, a viem kto ho ma doma....lechos píše:ne, v pravěkých dobách audio hi-fi se komerčně nahrané pásky skoro vůbec nevedly, snad kvůlí kompatibilitě, v nabídce byly stroje 1/2-stopé, 1/4-stopé, mono, stereo, 4.75, 9.52, 19,05 cm/s...běžný domácí mgf.cívkáč sloužil v 90% případů k přepisu LP, vysílání FM/VKV anebo jiného záznamu na pásku. další zdroje nahrávek (v zásadě) neexistovaly. jenom hudebně a vokálně nadaní jedinci se mohli sem-tam s mikrofonem v ruce pokusit o vlastní tvorbu, produkcivintage píše:Krasny stroj, ale kde do toho brát nahrávkymimochodem nevite jak se v zlatych dobach techto masinek obstaravaly nahravky? To clovek normalne vesel do kramu kde meli vedle LP i krabice s kotoucemi?
vcelku usmevny, ale nikde jsem takovou "originalku" jeste nevidel, pokud si pamatuju z detstvi u nekoho koutoučak ,vim, že mel samy kopie z LP
Jsem vyrustal už na MC a tento svet je mi ponekud vzdalen...
Ale jinak fakt parada, pamutuju si takovy stroj z Pulp Fiction, když Mia prisla domu s Travoltou
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host