AT OC9
Zdravím experty.
Máte někdo zkušenosti s touhle přenoskou? Na webu ji docela vychalují, ale rád bych se něco dozvěděl i zde.
Mám v plánu si ji pořídit v kombinaci s Pro-ject 2 Xperience.
Budu poslouchat převážně starší Oldfieldovy desky (mám i několik japonských) a taky něco od Pink Floydů či Dire Straits.
Předem díky za jakýkoli názor.
Audio-Technica OC9 Cartridge
Re: Audio-Technica OC9 Cartridge
Buníku, píše se o sterilním charakteru.
Taki ji má na RPM 9.1. Popisoval, že je k nerozeznání od CD. S nevhodným phonem může být štíhlá, světlá neanalogová.
Je vysoce transparentní a nízce zabarvená.
Podobně jsem to vnímal s Ortofon Rondo Bonze, kterou bych vybavil přenoskovým zesilovačem s barevnějším projevem.
Tomův Crystal Sound Blue, Tube Box II., Primare R-20.
Ale jsou i vyznavači sterility.
Krásný gramofon.
Taki ji má na RPM 9.1. Popisoval, že je k nerozeznání od CD. S nevhodným phonem může být štíhlá, světlá neanalogová.
Je vysoce transparentní a nízce zabarvená.
Podobně jsem to vnímal s Ortofon Rondo Bonze, kterou bych vybavil přenoskovým zesilovačem s barevnějším projevem.
Tomův Crystal Sound Blue, Tube Box II., Primare R-20.
Ale jsou i vyznavači sterility.
Krásný gramofon.
Re: Audio-Technica OC9 Cartridge
Sterilní a k nerozeznání od CD? Hmm, na gramofonu mě právě baví to, že zní jinak.
Na druhou stranu, jak jsi napsal, by se to dalo vyřešit předzesilovačem. Můj CA 640P na OC9 stejně už asi stačit nebude.
Díky za tipy. Moc mi to pomohlo.
Na druhou stranu, jak jsi napsal, by se to dalo vyřešit předzesilovačem. Můj CA 640P na OC9 stejně už asi stačit nebude.
Díky za tipy. Moc mi to pomohlo.