Ano , potvrzuji " efičáku " a díky za příspěvek . Raménko je moje a objednal jsem ho přímo u výrobce v anglii- tedy musím přiznat poněkud negativní zkušenost s panem Diokem a jeho studiem - protože jsem se nejdříve snažil objednat kit raménka u něj - tedy zastoupení v ČR - bohužel to prý nejde a ještě mi neochotně a naštvaně sdělil - že napřímo mi nic neprodají

- protože ON - pan VELIKÝ tu má zastoupení

....no kupodivu to jde , samozřejmě pokud člověk vládne angličtinou a pay-palem . Majitel firmy AUDIOMODS - pan Jeff Spall mi ochotně a vstřícně odpověděl a objednávku přijal...a v termínu vyřídil. Kit dorazil dopravní službou , v úhledném balení , výrobní štítek základny raménka na jméno objednatele , vše označeno výrobním číslem a certifikátem. Nejsem strojař , ale mohu dle svého názoru potvrdit - že vše je v perfektní kvalitě .
Po sestavení a instalaci raménka na gramofon se děli věci. Zvuk se rozšířil a zpřesnil , nárůst vzdušnosti , snížení úrovně signálu - ale zároveň v eliký nárůst dynamiky....Podotýkám že moje původní raménko byla REGA RB300 prokabelované VDH OM150 a přenoska LYRA DELOS . V raménku AUDIOMODS jsem použil stejné prokabelování i přenosku. Výhodou přesnějšího nastavení raménka je i nastavení VTA v krocích po 0,01mm.
Pro notorické vylepšovatele gramofonu a kutily doporučuji.Podle zahraničních recenzí se toto raménko zcela vyrovná nebo i přehraje SME IV.
Tolik o několika mých malých radostech s gramofonem MICHELL GYRO - DEC
Rád poradím, případně zodpovím Vaše dotazy. S pozdravem Mikipetr.