Environmental Sound SME3009
Environmental Sound SME3009
Můj nový gramofon :
Environmental Sound England s ramenem SME3009, má zvláštní talíř a nádherné rameno.
Environmental Sound England s ramenem SME3009, má zvláštní talíř a nádherné rameno.
Re: Environmental Sound SME3009
Tak se u tebe objevil anglický gramofon, americké phono, francouzský lampáč a americké bedny. To je řetěz snů...
Je pravý čas na návštěvu. Korýši kdy se překutálíme do Beskyd?
Jel by ještě někdo Bohůšu, Zbyňku, Radku, Oggy, Ivo,...
Je pravý čas na návštěvu. Korýši kdy se překutálíme do Beskyd?
Jel by ještě někdo Bohůšu, Zbyňku, Radku, Oggy, Ivo,...
No jestli plánuješ túru,tak ja už globinuju sváteční pohorky a hledám mapu Rožnovska.
Krásný stroj, radost pohledět. Napiš prosím jak hraje a srovnej jej s jinými typy, ať si o něm alespoň přečteme...
Tedy gramec vypadá bezvadně a raménko SME 3009 je prostě špica.
Mám ho v hledáčku už dlouho a časem do něj asi půjdu, protože na mého druhého favorita mezi raménky asi nebudou hodně dlouhý čas finance.
Mám ho v hledáčku už dlouho a časem do něj asi půjdu, protože na mého druhého favorita mezi raménky asi nebudou hodně dlouhý čas finance.
Pánové samozřejmě přijeďte.
to Efičák : Revox je švýcarská firma
to Rowing : Co je Tvůj druhý favorit ? Ale myslím, že to vím, Dynavector DV-507 ?
Je řada nádherných ramen : Ikeda 407, cokoliv od Micro Seiki, ten Dynavector taky samozřejmě, SME, Morch, Ortofon atd.
to Efičák : Revox je švýcarská firma
to Rowing : Co je Tvůj druhý favorit ? Ale myslím, že to vím, Dynavector DV-507 ?
Je řada nádherných ramen : Ikeda 407, cokoliv od Micro Seiki, ten Dynavector taky samozřejmě, SME, Morch, Ortofon atd.
To tvé rameno SME 3009 je nehynoucí legenda.
Já mám doma SME 3009/II na kterém jsem provedl nějaký tuning. Samozřejmě vratný...
A nové prodrátkování. Použil jsem i novou headshell.
Jak se ti líbí headshell od Oyaide? Dával jsem tady obrázek.
Vypadá skvěle...
Já mám doma SME 3009/II na kterém jsem provedl nějaký tuning. Samozřejmě vratný...
A nové prodrátkování. Použil jsem i novou headshell.
Jak se ti líbí headshell od Oyaide? Dával jsem tady obrázek.
Vypadá skvěle...
Uhádl jsi
Ten Dynavector DV-507 je prostě bomba a na tomto gramofonu Dr. Feickerta by to byla moje konečná
I když tomuhle gramci sluší i černá a trochu jiné raménko. Z fotky vám asi je jasné kdo je výrobce
Sorry za offtopic, ale když na to přišla řeč a ty fotky jsou moc pěkné
Ten Dynavector DV-507 je prostě bomba a na tomto gramofonu Dr. Feickerta by to byla moje konečná
I když tomuhle gramci sluší i černá a trochu jiné raménko. Z fotky vám asi je jasné kdo je výrobce
Sorry za offtopic, ale když na to přišla řeč a ty fotky jsou moc pěkné
Ten Enviromental Sound je ve skutečnosti mnohem krásnější než na fotkách. SME3009 je dokonalost sama. Na to aby se popsal chod zvedáčku nemá čeština dostatek adjektiv.
A shodou okolností se mi na stole vedle něj ocitnul Sony PS-X60. To je pohled na ty dva gramofony vedle sebe. Elektronika z té doby má něco do sebe.
PS-X60 není můj, je u mne dočasně, na léčení. zatím nefunguje. Mimochodem je to rok výroby 1980.
A shodou okolností se mi na stole vedle něj ocitnul Sony PS-X60. To je pohled na ty dva gramofony vedle sebe. Elektronika z té doby má něco do sebe.
PS-X60 není můj, je u mne dočasně, na léčení. zatím nefunguje. Mimochodem je to rok výroby 1980.
Environmental Sound SME3009 je dodnes prvotřídní gramofon.
Bez obav unese ty nejlepší přenosky.
Vynikající nákup. Jedině papírové etikety s výrobními daty, nalepené na dno přístroje, naznačují uplynulý čas.
SME 3009? Silon Antiskatingu podpírá kladka. Nikoli drát, jak tomu mnohdy bývá. Materiál a provedení, je extrémně kvalitní.
Odnímatelný headschel, dělá radost hledačům správného zvuku přenosek.
Libovolný počet přenosek, upevněný na náhradní headschely může dělat radost hrou. Anebo demonstrovat rozličné modely v analogovém studiu.
Bez obav unese ty nejlepší přenosky.
Vynikající nákup. Jedině papírové etikety s výrobními daty, nalepené na dno přístroje, naznačují uplynulý čas.
SME 3009? Silon Antiskatingu podpírá kladka. Nikoli drát, jak tomu mnohdy bývá. Materiál a provedení, je extrémně kvalitní.
Odnímatelný headschel, dělá radost hledačům správného zvuku přenosek.
Libovolný počet přenosek, upevněný na náhradní headschely může dělat radost hrou. Anebo demonstrovat rozličné modely v analogovém studiu.