Visaton píše: ↑08 pro 2015 22:24
Nevím jak ostatní ale zjistil jsem jednu věc.
Mám docela slušnou řadu cd a lp. Ale když se před to postavím, tak zjistím, že nemám z čeho vybrat a nemám co poslouchat.
Probírám to z jedné strany na druhou a nevyberu si.
A zjistil jsem, že ideální volba je kotoučák, kde jsou náhodně nahrané písničky a ne jedna skladba za druhou od jednoho interpreata, což mě začne nudit, když člověk ví, jaká bude další píseň..............
Odpovídám hned na první příspěvek vlákna, v diskusi už asi někdo napsal něco podobného, co napíšu já:
Ještě lepší než kotoučák jsou v tomto směru možnosti současných hudebních streamů.
Osobně rád poslouchám jak celá alba, tak právě jako ty výběry, kde se střídají různí interpreti i žánry. Záleží, jakou mám náladu.
A tohle lze na Spotify a dalších streamovacích platformách dotáhnout k dokonalosti - časem si buduju mnoho osobních playlistů, kde ukládám ty nejlepší skladby z alb, která postupně poslouchám. Z většiny desek je to nic, jedna nebo dvě skladby, ale jsou i alba, ze kterých většina. A když je nálada, tak si vyberu nějaký konkrétní (jazz, blues apod.) nebo obecný playlist, zapnu náhodné přehrávání,,,,,,,,,,,,, a je to fakt paráda. Někdy se vytvoří úplně boží kombinace písniček...