ach jo zas tam má chybu. Vím jsem hrozná čecha, neukamenujte mě prosím
Speciální odpověd pro pytla:
Jestli tvoje super stíněné kabely, pračky atd.. odstraní rušení co tady mám ve své síti at už při chodu tepelného čerpadla nebo co poleze ze sítě tak ti dám jednu svojí výplatu, budu psát na foru, že jsi guru přes napájení a jestli někdy něco budu vyrábět tak všechny moje komponenty budou mít součástí balení tvé zlepšováky.
Jako vážně mi chceš tvrdit, že stíněný kabel v baráku má zamezit všemu co se všude kolem vyskytuje a co putuje po těch stovkách km vedení?? Ta pračka-filtr co je vidět na fotce je úplně ale úplně k prdu. Měl jsem to doma a lítalo mi tam HDO nebo co ze sítě naprosto z přehledem.. A ty oddělovací trafa to je taky diskutabilní. Víte co třeba dělá toroidní trafo u některých lamp? Zkuste si to. Takový toroid krásně přenáší bordel ze sítě
Já raději investuji do kvalitních součástek na vybraných pozicích v zapojení, koupím lepší přenosku, nebo převodník ale se sítovou šňůrou kdyby někdo na mě přišel tak mu ji obmotám kolem ucha, otočím čelem zad a...
A ted jeden pro všechny co se mi dnes vážně stalo:
Přijde mi dneska zákazník a povídá mi:
Z: Dobrý den prodáváte taky sítové filtry a pračky?
Já: Ne, a na co to chcete?
Z: Ale mám doma rušení
Já: Prosím Vás a jaké rušení, kdo koho ruší

Z: No dobře, mám zesilovač Denon a mám v něm rušení.
Já: To je blbost, předpokládám, že máte nějaký reciever s vidlicí
Z: Ano.
Já: zkoušel jste zapojit jen zesilovač k bednám bez komponentů
Z: ano a to nebručelo
Já: No a jak to máte všechno spojené dohromady.
Z: No normálně, cinch do cinche a všechny komponenty mám uzemněné kabel na kostru k topení
Já: Aha, tak to vám poradím a pošlu Vás někam (pzn. kolega to už nevydržel a řehtal se až málem spadl pod pult).
Domů! Utíkejte domů a ten kabel nebo to topení odmontujte. Máte tam zemnící smyčku..
Z: Aha tak to mě vůbec nenapadlo. Děkuji