Kompletní sestava Conrad Johnson

Především gramofony, přenosky, raménka, ale i magnetofony atd.
DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Re: Kompletní sestava Conrad Johnson

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

TAB -díky vše pro mě OK.Ale že taková sestava dokáže nasrat lidi co???

sekal

Příspěvek od sekal »

Mě nenas*ala, nýbrž vzbudila tichý obdiv..*klanimse*

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

Drvoštěp: nemáš zač. Jestli to někoho naštvalo je mi tak nějak jedno. Jen se divím a mrzí mě, že se mě třeba někdo nezeptal a co si tam udělal za úpravy, nebo hod sem nějaký chema a tak...Neříkám, že bych odpověděl :D ale mám takový pocit, že je tu málo opravdových fanoušku techniky...

Mě se třeba líbí na té sestavě ta slazenost jak to celé vypadá.

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

TABe, musíš si příště dávat větší pozor. Jakmile se dotkneš problematiky kabelů, musíš počítat s tím, že přijde tvrdá odveta. Kabely nejsou pouhé věci, kabely jsou VÍRA! To i takový Efičák se může proměnit v hulváta. *fnuk*

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

dobře témata ohledně kabelů budou pro TABA navždy TABU abych někoho nechtěně nevytrhl z jeho víry a nebyl pak jak psanec ;)

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

tajatuja

reaguješ podivně. posměšnost a přezíravost není na místě.
kabely nejsou vírou a odveta tu nyní žádná nebyla.

doporučuji získat vlastní zkušenost s poslechem drahé, vyladěné sestavy a různou kabeláží, filtrací v ní.
pak až takto reagovat nebo znevažovat zvukový přínos kabeláže, filtrace či příspěvky jiného člena.
TABovo vyjádření skutečně svědčilo o nezkušenosti a předpojatosti na jejím základě.
přitom se tu faktický, 100 x ověřený přínos kvalitní kabeláže a filtrace na výsledný zvuk sestavy řešil již před před mnoha lety a mnohokrát.
tvrdit, že všichni kupci "pračky proudu" a kabelů (např. nordost) jsou hlupáci a "vyhazovači" peněz..... vlastní hloupost a omezenost.

TAB
děkuji za zajímavou reportáž a krásné fotky.

TAB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TAB »

já se nedivím, že tajatuja takto reagoval. Mnoho lidí řeší kabely ale ví tito lidé jakým způsobem má vůbec uvnitř prodrátované mašinky a z čeho? Nebo jak má navržený plošný spoj a v jaké kvalitě třeba plátování je?? Myslím, že více chyb se najde uvnitř konstrukce přístroje, které mají daleko větší podíl na zvuku. Poměrně i často se stává, že mají špatný výběr komponentů a mizerný zvuk pak ladí kabelem. To je prostě absurdní. Nikde jsem nenapsal že všichni jsou hlupáci jen upozornil na fakta jak to většinou bohužel chodí. A souhlasím jak už tu někdo tady psal, že dobře navržený komponent musí být odolný proti rušení a hlavně kolísání napětí v síti..

Nikdo nemůže vědět kolik sestav jsem slyšel, zkoumal, kolik praček a kabelů měl atd... Mám aspoň výhodu na rozdíl od některých lidí, že mohu vidět přístroje uvnitř, otestovat nejen poslechem ale i změřit si je, znát jejich zapojení. To je celé a proto jsem možná reagoval já tak tvrdě.

Kabely se budou řešit pořád a na tom se nic nezmění a jsem si toho vědom.

Obrázek

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Když jsem dnes psal ježíškovi co chci k vánocům tak jsem mu dal odkaz na tutu sestavu.No a za chvilku před barákem zastavila blikající sanitka.A manželka řekla že to bylo poslední varování :lol: :lol: :lol:

Odpovědět