Kompletní sestava Conrad Johnson
Re: Kompletní sestava Conrad Johnson
TAB -díky vše pro mě OK.Ale že taková sestava dokáže nasrat lidi co???
Mě nenas*ala, nýbrž vzbudila tichý obdiv..

Drvoštěp: nemáš zač. Jestli to někoho naštvalo je mi tak nějak jedno. Jen se divím a mrzí mě, že se mě třeba někdo nezeptal a co si tam udělal za úpravy, nebo hod sem nějaký chema a tak...Neříkám, že bych odpověděl
ale mám takový pocit, že je tu málo opravdových fanoušku techniky...
Mě se třeba líbí na té sestavě ta slazenost jak to celé vypadá.

Mě se třeba líbí na té sestavě ta slazenost jak to celé vypadá.
TABe, musíš si příště dávat větší pozor. Jakmile se dotkneš problematiky kabelů, musíš počítat s tím, že přijde tvrdá odveta. Kabely nejsou pouhé věci, kabely jsou VÍRA! To i takový Efičák se může proměnit v hulváta. 

dobře témata ohledně kabelů budou pro TABA navždy TABU abych někoho nechtěně nevytrhl z jeho víry a nebyl pak jak psanec 

tajatuja
reaguješ podivně. posměšnost a přezíravost není na místě.
kabely nejsou vírou a odveta tu nyní žádná nebyla.
doporučuji získat vlastní zkušenost s poslechem drahé, vyladěné sestavy a různou kabeláží, filtrací v ní.
pak až takto reagovat nebo znevažovat zvukový přínos kabeláže, filtrace či příspěvky jiného člena.
TABovo vyjádření skutečně svědčilo o nezkušenosti a předpojatosti na jejím základě.
přitom se tu faktický, 100 x ověřený přínos kvalitní kabeláže a filtrace na výsledný zvuk sestavy řešil již před před mnoha lety a mnohokrát.
tvrdit, že všichni kupci "pračky proudu" a kabelů (např. nordost) jsou hlupáci a "vyhazovači" peněz..... vlastní hloupost a omezenost.
TAB
děkuji za zajímavou reportáž a krásné fotky.
reaguješ podivně. posměšnost a přezíravost není na místě.
kabely nejsou vírou a odveta tu nyní žádná nebyla.
doporučuji získat vlastní zkušenost s poslechem drahé, vyladěné sestavy a různou kabeláží, filtrací v ní.
pak až takto reagovat nebo znevažovat zvukový přínos kabeláže, filtrace či příspěvky jiného člena.
TABovo vyjádření skutečně svědčilo o nezkušenosti a předpojatosti na jejím základě.
přitom se tu faktický, 100 x ověřený přínos kvalitní kabeláže a filtrace na výsledný zvuk sestavy řešil již před před mnoha lety a mnohokrát.
tvrdit, že všichni kupci "pračky proudu" a kabelů (např. nordost) jsou hlupáci a "vyhazovači" peněz..... vlastní hloupost a omezenost.
TAB
děkuji za zajímavou reportáž a krásné fotky.
já se nedivím, že tajatuja takto reagoval. Mnoho lidí řeší kabely ale ví tito lidé jakým způsobem má vůbec uvnitř prodrátované mašinky a z čeho? Nebo jak má navržený plošný spoj a v jaké kvalitě třeba plátování je?? Myslím, že více chyb se najde uvnitř konstrukce přístroje, které mají daleko větší podíl na zvuku. Poměrně i často se stává, že mají špatný výběr komponentů a mizerný zvuk pak ladí kabelem. To je prostě absurdní. Nikde jsem nenapsal že všichni jsou hlupáci jen upozornil na fakta jak to většinou bohužel chodí. A souhlasím jak už tu někdo tady psal, že dobře navržený komponent musí být odolný proti rušení a hlavně kolísání napětí v síti..
Nikdo nemůže vědět kolik sestav jsem slyšel, zkoumal, kolik praček a kabelů měl atd... Mám aspoň výhodu na rozdíl od některých lidí, že mohu vidět přístroje uvnitř, otestovat nejen poslechem ale i změřit si je, znát jejich zapojení. To je celé a proto jsem možná reagoval já tak tvrdě.
Kabely se budou řešit pořád a na tom se nic nezmění a jsem si toho vědom.

Nikdo nemůže vědět kolik sestav jsem slyšel, zkoumal, kolik praček a kabelů měl atd... Mám aspoň výhodu na rozdíl od některých lidí, že mohu vidět přístroje uvnitř, otestovat nejen poslechem ale i změřit si je, znát jejich zapojení. To je celé a proto jsem možná reagoval já tak tvrdě.
Kabely se budou řešit pořád a na tom se nic nezmění a jsem si toho vědom.

Když jsem dnes psal ježíškovi co chci k vánocům tak jsem mu dal odkaz na tutu sestavu.No a za chvilku před barákem zastavila blikající sanitka.A manželka řekla že to bylo poslední varování