Klidně to domluv s dovozcem do ČR. ARS PH-5 mám, a rád bych to testnul. Aspoň vyzkouším XLR výstupy (!!!) z mého gramofónu.Mark Levinson píše:Docela by mne zajímalo jak by si toto phono vedlo proti konkurenci jako např. Audio Research PH-5 nebo Audia Flight a jiné věhlasné phona. Vždyť výrobce gramofonu jako je Sondek LP 12 SE asi bude umět vyrobit solidní phono. Tohleto tady asi nikdo neslyšel......... a o porovnání asi ani nemluvě.
Peere, šel bys do testu?
rad_hifi píše:Klidně to domluv s dovozcem do ČR. ARS PH-5 mám, a rád bych to testnul. Aspoň vyzkouším XLR výstupy (!!!) z mého gramofónu.
Mark Levinson píše:rad_hifi píše:Klidně to domluv s dovozcem do ČR. ARS PH-5 mám, a rád bych to testnul. Aspoň vyzkouším XLR výstupy (!!!) z mého gramofónu.
Mám informaci, že Linn Uphorik bude k testu co nevidět v Ostravě Hifi studio Pánský dvůr.
rad_hifi píše:Mark Levinson píše:rad_hifi píše:Klidně to domluv s dovozcem do ČR. ARS PH-5 mám, a rád bych to testnul. Aspoň vyzkouším XLR výstupy (!!!) z mého gramofónu.
Mám informaci, že Linn Uphorik bude k testu co nevidět v Ostravě Hifi studio Pánský dvůr.
Já už tak trochu koukám po vyšším modelu Audio Research a to Reference Phono 2.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti