LINN Uphorik
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
LINN Uphorik
Na trhu máme nový phono zesilovač Linn-Uphorik. Je plně symetrický a s cenou 2200,-€ se řadí mezi elitu, hodnocení za zvuk v německém Stereu je 97%, což ho staví nad takové phona jako jsou Nagra BPS nebo Rega Ios.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Re: LINN Uphorik
Docela by mne zajímalo jak by si toto phono vedlo proti konkurenci jako např. Audio Research PH-5 nebo Audia Flight a jiné věhlasné phona. Vždyť výrobce gramofonu jako je Sondek LP 12 SE asi bude umět vyrobit solidní phono. Tohleto tady asi nikdo neslyšel......... a o porovnání asi ani nemluvě.
Peere, šel bys do testu?
Peere, šel bys do testu?
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Klidně to domluv s dovozcem do ČR. ARS PH-5 mám, a rád bych to testnul. Aspoň vyzkouším XLR výstupy (!!!) z mého gramofónu.Mark Levinson píše:Docela by mne zajímalo jak by si toto phono vedlo proti konkurenci jako např. Audio Research PH-5 nebo Audia Flight a jiné věhlasné phona. Vždyť výrobce gramofonu jako je Sondek LP 12 SE asi bude umět vyrobit solidní phono. Tohleto tady asi nikdo neslyšel......... a o porovnání asi ani nemluvě.
Peere, šel bys do testu?
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
rad_hifi píše:Klidně to domluv s dovozcem do ČR. ARS PH-5 mám, a rád bych to testnul. Aspoň vyzkouším XLR výstupy (!!!) z mého gramofónu.
Mám informaci, že Linn Uphorik bude k testu co nevidět v Ostravě Hifi studio Pánský dvůr.
Pánská je tak maximálně ochrana. Ten Dvůr je panský
Mark Levinson píše:rad_hifi píše:Klidně to domluv s dovozcem do ČR. ARS PH-5 mám, a rád bych to testnul. Aspoň vyzkouším XLR výstupy (!!!) z mého gramofónu.
Mám informaci, že Linn Uphorik bude k testu co nevidět v Ostravě Hifi studio Pánský dvůr.
Já už tak trochu koukám po vyšším modelu Audio Research a to Reference Phono 2.
elko - To si myslím bude skvělý stroj. V inzerci je i jejich top přehrávač s neskutečným hodnocením od Paculy na highfidelity.pl. A je za hodně dobré prachy. Trošku víc mě zaskočila cena toho phono preampu.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
rad_hifi píše:Mark Levinson píše:rad_hifi píše:Klidně to domluv s dovozcem do ČR. ARS PH-5 mám, a rád bych to testnul. Aspoň vyzkouším XLR výstupy (!!!) z mého gramofónu.
Já už tak trochu koukám po vyšším modelu Audio Research a to Reference Phono 2.
No tak to je jiná káva
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak Uphorik konečně dorazil a musím říct, že po krátkém včerejším poslechu je to stroj na pravém místě, hraje velmi přirozeně, čistě a jemně, ale i s velkým množstvím detailů.
Hifi Studio Panský dvůr
Aha. Pavle přesně jsem pochopil, co jsi tím myslel.
Cena?
Robí sa aj strieborný?
Robí sa aj strieborný?
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení