Phono Box RS v HiFi Choice 02/2013
Phono Box RS v HiFi Choice 02/2013
Ed Selley v HiFi Choice 02/2013 testoval Phono Box RS s úžasným výsledkem. ve všech položkách pět hvězdiček. Sound Quality, build, value for money a features. To je naprosto výjimečně hodnoceni. Novy standard ve své ceně.
Re: Phono Box RS v HiFi Choice 02/2013
Mal som ho požičaný a plne súhlasím s hodnotením. Dovolím si tvrdiť, že po zvukovej stránke porazí aj hodne drahšie prístroje,
Na audioshow Warshzawa bolo RSko hneď v niekoľkých expozíciách. Pre tých čo sa radi hrajú s rôznymi prenoskami je jeho variabilita
Jeden test sa objavil na nemeckom audio.de
Aretaxi, s akou prenoskou si ho skúšal? A s akými drahšími phonami si ho porovnával?
Aretaxi, s akou prenoskou si ho skúšal? A s akými drahšími phonami si ho porovnával?
Cadenza Ortofon Black, neporovnával som, týždeň som ho počúval a výsledok bol priaznivý. Po týždni "zahorenia" sa zvuk otvoril a bol veľmi príjemný. Nakoniec som si ponechal svoj PASS, ale to je naozaj iná cenová aj zvuková kategória. Ja nerád porovnávam prístroje tak, že ich prepínam medzi sebou. Jednoducho prístroj, ktorý ma zaujíma zapojím a nejaký čas ho počúvam. Na konci zhodnotím, aký dojem na mňa urobil. Dojem z RS bol naozaj výborný.rOn píše:Na audioshow Warshzawa bolo RSko hneď v niekoľkých expozíciách. Pre tých čo sa radi hrajú s rôznymi prenoskami je jeho variabilita
Tak dnes dorazil, az na malu prkotinu som zatial nadseny. Tiez rad najskor pocuvam viac dni a porom sa vratim k povodnemu kusku HW...
Včera som bol po dlhej dobe zase doma a mal som čas na pár LP....
Viac napisem ked bude chvilka aj s fotkami...
Viac napisem ked bude chvilka aj s fotkami...
Mal som ho zapojený na Ortofon Cadenza Black a porovnával som ho s Jeff Rowland Cadence, PASS Ono, Moon delený. Neporovnával som ich síce súbežne, ale zvuk bol prekvapujúco dobrý. Navyše bol úplne nový, nerozohraný.rOn píše:Na audioshow Warshzawa bolo RSko hneď v niekoľkých expozíciách. Pre tých čo sa radi hrajú s rôznymi prenoskami je jeho variabilita
S levnějšími MM přenoskami, někdo nemá zkušenosti jak hraje?
Podle zpráv, které mám od kolegů z Polska, je uvnitř tohoto:
http://box-designs.com/main.php?prod=ph ... no&lang=de
prakticky GTP-1. Vylepšenou verzi zapojení můžete najít na:
http://web.telecom.cz/macura/predzesil.htm
http://box-designs.com/main.php?prod=ph ... no&lang=de
prakticky GTP-1. Vylepšenou verzi zapojení můžete najít na:
http://web.telecom.cz/macura/predzesil.htm
Pavel Macura Audio
PMA : to jste ovšem zcela mimo, s GTP-1 to nemá nic společného, snad jenom to, že oba jsou phono předzesilovače.
Možná jsem mimo, možná ne -
company pro-ject introduced lately some new phono stage checking local press rewieves , I conclude they use allmost the same construction opa2134+LT buffer + servo
Pavel Macura Audio
jelikož jsme vyrobili 20ks GTP-1 a vyrábíme v současné době Phono Box RS, tak bych o tom snad měl vědět nejvíc ....
V budoucnu bych ho rád stejně zkusil. Snad se najde prodejce, který jej poskytne na vyzkoušení. Jinak u toho RS Boxu, je plánovaný nějaký upgrade zdroj pro napájení? MB, těším se na tvoje postřehy.
- STUDIO_ESO
- Kontaktovat uživatele:
PMA, Renown
I kdyby to bylo stejné, stejně je to jiné. Nastavit se tam dá i počasí a výška platu a na MC tam tuším bylo něco jako SSM2019? Nebo se pletu? Nepřesnost nevylučuji, už je to nějaká doba, co to kolem mě proběhlo "v nedbalkách".
A nehraje to špatně...
JŠ
I kdyby to bylo stejné, stejně je to jiné. Nastavit se tam dá i počasí a výška platu a na MC tam tuším bylo něco jako SSM2019? Nebo se pletu? Nepřesnost nevylučuji, už je to nějaká doba, co to kolem mě proběhlo "v nedbalkách".
A nehraje to špatně...
JŠ
A da se na to nastaveni pocasi a hlavne pak vysky platu ugradovat i jina znacka, jako napr. Trigon?