posílám tedy i část své sbírky (tu cennější) - dle mého mínění to nejlepší co Sony kdy vyrobilo. Ještě vlastním TC-K950ES, TC-K970ES a TC-K700ES, ale zvukově na tyhle dva tanky prostě nemají....

Nic nevylamuj, tak ako to je, je to spravne.patrabus píše:Zdravím
Mám dotaz ohledně originálních audiokazet-většina je typu II, tedy CrO2, ale v horní části, kde je detekční štěrbina má většina tuto zakrytu plastem, je nutno jí vylomit, aby magnetofon správně zdetekoval typ pásku??
Za odpověď předem děkuji
taky jsem si někdy v roce 86 dovezl CD přehrávač Toshiba, dodneška ho mám a je 100% funkční! S tape decků jsem dlouhá léta vlastnil SONY TCK970ES a nemůžu na něho říct křivého slova. Pak jsem ho prodal (do dneška lituju) a nahradil ho DAT....a dneska už tape decky pouze sbírám a občas z nostalgie poslechnu...sekal píše: A to už jsem vlastnil CD přehrávač někdy na přelomu roku 89/90 (!), i když to byl silně low-endový Prosonic xy.. Prostě do analogu (jakéhokoliv) jsem nikdy neměl chodit.. Howgh...
sekal píše:ad Technics: Souhlas, už jsem se ostatně o tom vyjádřil v pekelníkově vláknu. 965-ka měla jen jednu výhodu, pokud vím, a tou byla implantace DBX. Jinak vše ostatní (mechanika etc..) bylo víceméně shodné. Toto pravidlo, tj. že 1., 2. a evtl. i 3. model v jedné typ. řadě byl prakticky mech. shodný až na drobné změny v elektronice, platilo v 90. létech téměř u všech komponentů různých značek.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 54 hostů