Transrotor Z1
Transrotor Z1
Tak se hlásím k "řádným" analogistům - včera jsem si pořídil tento (podle mne) krásný a docela těžký (24kg) stroj.
Obával jsem se sestavení, ale zbytečně. Vše logické a pochopitelné a na seřízení šablona.
Jistě chápete, že vlastně celou neděli projíždím sbírku od audofilních až po fousaté LP.
Teď mám na gramu LP Easy Rider, kupodivu zvuková kvalita výborná (Columbia r. 1969)!
Tímto děkuji p. Procházkovi z PP hifi Otrokovice za profesionální přístup a ochotu. Mimochodem velmi dobře vybavené studio s poslechovkou a prodejem CD a LP.
Obával jsem se sestavení, ale zbytečně. Vše logické a pochopitelné a na seřízení šablona.
Jistě chápete, že vlastně celou neděli projíždím sbírku od audofilních až po fousaté LP.
Teď mám na gramu LP Easy Rider, kupodivu zvuková kvalita výborná (Columbia r. 1969)!
Tímto děkuji p. Procházkovi z PP hifi Otrokovice za profesionální přístup a ochotu. Mimochodem velmi dobře vybavené studio s poslechovkou a prodejem CD a LP.
Re: Transrotor Z1
Tak gratuluji k velice pěknému kousku, je to nádherný stroj. Máš ho v černé nebo v světlé verzi ?
Co používáš za raménko?
Zde je k němu nádherný stojan.
No prostě nádhera.
Co používáš za raménko?
Zde je k němu nádherný stojan.
No prostě nádhera.
Ahoj, mám jej v černé i kvůli ostatním přístrojům v téže barvě. Raménko je to samé jako na foto t.j. TR 800S. Přenoska je SUMIKO BP no. 2.
Naposledy upravil(a) Mih dne 10 říj 2010 20:01, celkem upraveno 1 x.
Tady je ta světlá verze, těžko říct, která je lepší, každá má něco do sebe.
Já bych asi volil tu černou.
Já bych asi volil tu černou.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Nadhera, gratuluji...
To je opravdový krasavec...
Jaké máš phono?
Dáš nám sem aktuální foto?
Jaké máš phono?
Dáš nám sem aktuální foto?
Phono mám zatím Firestone Audio, s foto technický problém, ale je to ten přístroj na prvním foto. Objednával jsem bez přenosky. Nechtěl jsem experimentovat když mi Sumiko vyhovuje...
I já musím pogratulovat k pořízení této nádhery , ještě se zeptám , z jakého materiálu je talíř ?
Moc pěkný gramofon. Zajímalo by mě, jestli již někdo zdejší zkoušel porovnávat vliv šasi na zvuk gramofonu. Je mě jasné, že to bude hodně nákladná věc takový testík. Ale zajímalo by mě to.
Ciba - výrobce uvádí jako materiál slitinu hliníku.
Také gratuluji k nádhernému kousku...
Škoda, že jsi tak daleko, hned bych se jinak dovolil nahlásit na exkurzi..
Škoda, že jsi tak daleko, hned bych se jinak dovolil nahlásit na exkurzi..
Tak už je to konečne doma?
Krásny kúsok!!!!
Aky je posun oproti starému gramofónu? Je to iná liga alebo úplne iný šport?
Krásny kúsok!!!!
Aky je posun oproti starému gramofónu? Je to iná liga alebo úplne iný šport?
Ahoj, je to o něčem jiném, nejvýrazněji je to znát na basech a zpěvu. Žádný nervózní projev. Jsem s ním spokojen. A také se na to dobře kouká ....
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Mihu,
srdečně gratuluji a přeji hodně radostného poslechu. Bravo, po čase zase pořádný gramofon
srdečně gratuluji a přeji hodně radostného poslechu. Bravo, po čase zase pořádný gramofon