Tudy cesta nevede

Především gramofony, přenosky, raménka, ale i magnetofony atd.
Odpovědět
Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Tudy cesta nevede

Příspěvek od Prospero »

Myslí to opravdu vazne?

https://www.kickstarter.com/projects/95 ... le?lang=de

Ramenko (mozná) není az tak úplne spatné, ale jeho osazeni prenoskou „AT95E“ rozhodne nepredstavuje zrovna TO „modré z nebe”.
A nejvíc ze vseho by mne zajímalo, jak se "darí" zabranit vibracim LP, která visí v podstate "ve vzduchu“.
Delat z chybejiciho talire zásadní Ctnost je (minimálne) znamka neznalosti podstaty veci. ;)

At uz za 895 nebo 1.450€, nejpozdeji po tretím vyslovení slova design jsem pochopil, ze tudy cesta opravdu nevede... :mrgreen:

(A neb: Je HiFi jeste o zvuku? :) )

enaxy
Kontaktovat uživatele:

Re: Tudy cesta nevede

Příspěvek od enaxy »

komerčná sila internetu. Ak začneš predávať hovno postriekané zlatou farbou a budeš to prezentovať ako TOP hovno tak ver tomu, že na tejto zemeguli bude dostatočný počet ľudí čo si to kúpi aby si si zarobil nejaké peniažky.

TJK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od TJK »

Mě už to skoro ani nepřekvapuje. Chlapci se chtějí odlišit tak vymyslí ko*otinu a nechají si ji zaplatit jako kdyby to opravdu mělo být dobrý.
Ono si to kupce asi najde. Každý svého štěstí strůjcem.

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

To je opravdu neštěstí už toto !! *thumbs down* :?

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

.... myslím, že "svislý Project" byla ještě větší..... *thumbs down*

Jarda69
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jarda69 »

Bude hůř. Plno lidí už zjistilo, že Kikstarter se dá použít jako dojička na naivní ovce. Mezi lidma je plno nadbytečných peněz :)

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Na mnichovské „High End“ jsem měl možnost prohlédnout si „ten zázrak“ pořádně z blízka a musím uznat, že po řemeslné stránce je ten „rádobyhighend" gramofon provedený velmi solidně. (A také jsem si ověřil, že za ty peníze rozhodně nestojí :P )

Obrázek

Chybějící odolnost proti vibraci LP zřejmě kompenzuje jeho “pozlacení” jakožto i volný výběr barvy “drahokamu” na vrcholu uchycovací “kopule”.
Celá jejich paleta je videt v pozadí, v krásné krabičce, vystlané sametem. (A aby snad nebyl odcizen, byl ukryt pod "pancéřovým" sklem, jako korunovackí klenoty!) :mrgreen:

P.S.: A snad ani jako dojička na naivní, analogem dosud nepolíbené, ovce zřejme neobstojí, jejich stánek zel stále prázdnotou. :)

P.P.S.: Svislý "ProJect" tam byl dokonce i ke slyšení a musím říct , že jako zdroj zvuku na vecírku pro "analogem dosud nepolíbené" je rozhodne schopen upoutat na sebe pozornost. ;)

boxer

Příspěvek od boxer »

videt v pozadí, v krásné krabičce, vystlané sametem.

a já myslel, že tam někdo zapomněl dárkové balení kapslí Nespresso.

Odpovědět