Fox:
Ak na ňu niekde narazím tak ju kúpim, asi aj s tým originálnym headshellom, ten sa mi veľmi páčil.
Tá fotka čo som dal, to ti boli iné šmejdy, rodičia nám to kupovali začiatkom 90 rokov ako hifi asi 4 kamaráti to mali a aj ja Hralo to príšerne vtedy a aké to musí byť teraz ? Minule som narazil na maníka na sbazar.cz, ktorý za to chcel 500 Czk, asi kôli tomu krutoprísnemu antiskatingu čo to má
vintage prenosky
Re: vintage prenosky
Kúpené, čakám na dodanie ešte ten headshell, idem dakde vydražiť, ale asi sa na neho vykašlem a kúpim nejaký súčasný, poštovné je dosť vysoké ak to objednávam z vonku, to radšej lepší headshell z krajín bývalého Československa.
Fox:
Kurňa! To čo je za stránku ? Fox, tie prenosky sú nové ? alebo používané?
Veď tie ceny sú polovičné v porovnaní s krajinami spomenutými v predchádzajúcom príspevku. Ortofon Valencia - nejakých 450 eur(príde mi to ako sakra dobrá cena)
Rýchlo raď. Niektoré ma tam riadne šokovali, aj tá Ortofon 20super či ako sa to volá.
Kurňa! To čo je za stránku ? Fox, tie prenosky sú nové ? alebo používané?
Veď tie ceny sú polovičné v porovnaní s krajinami spomenutými v predchádzajúcom príspevku. Ortofon Valencia - nejakých 450 eur(príde mi to ako sakra dobrá cena)
Rýchlo raď. Niektoré ma tam riadne šokovali, aj tá Ortofon 20super či ako sa to volá.
Jsou použité. Na Aukru jsem našel náhradní jehlu do přenosky JVC- Z1. Tak se podívej. http://aukro.cz/nova-jehla-do-vlozek-jv ... 21419.html
Nepříliš u nás známá Akai PC-35, fixace na 4 piny T4P. Samozřejmě, za použití adaptoru vhodná
i pro půlpalcový headshell.
i pro půlpalcový headshell.
Pioneer PL335 a vintage přenoska PN240 MM 1/2" kuželová původní z fabriky, 20 let stejná. Hraji cca 10h v roce.
-
- Kontaktovat uživatele:
lechos píše: ↑03 říj 2012 20:01V pravěkých dobách audio před mnoha léty (když ještě nebyla ani elektřina) existovala - dnes bych pověděl vintage - přenoska JVC Z4S, tuším kuželová a MM, jedna z mála dostupných u nás v ČSSR, nepočítám-li Shure M 75 v Tuzexu jen pro majitele valut. Dokonale však pasovala do mého vehiklu Tesla NC420 z roku 1979. Srandovním paradoxem byla cena asi poloviční proti VM 2101 z Litovle, kdepak asi národohospodáři kalkulanti ministerstva obchodu tenkrát udělali chybu ? Vložil bych sem fotku ale nedaří se to nebo neumím.