ja na LP hledam predevsim to, co na jinych nosicich nejspise ani nevyslo. a kdyz neco zajimaveho sezenu, na vydavatele uz hledet nemuzu, to bych si neposlechl nic

zatim jsme spokojeni s (upravenou) teslou nc470 a prenoskou at91...
nezlob se ale to nerika vubec nic o skutecnych informacich obsazenych v datech ...tesla15 píše:Známý mi kdys poslal v MP3 mailem celý soubor. Já nyní chtěl sestře odeslat nahrávky z kopírované z vynilu a ejhle... nešlo poslat. Z nouze tedy odeslal POUZE jednu skladbu a ani tato neodešla. Zde je krásný příměr datového toku.
bh69 píše:nezlob se ale to nerika vubec nic o skutecnych informacich obsazenych v datech ...tesla15 píše:Známý mi kdys poslal v MP3 mailem celý soubor. Já nyní chtěl sestře odeslat nahrávky z kopírované z vynilu a ejhle... nešlo poslat. Z nouze tedy odeslal POUZE jednu skladbu a ani tato neodešla. Zde je krásný příměr datového toku.
Pripomina mi to dobu pred cca 10 lety kdy se na fotoforech vedly ohnive diskuze o tom, jak je klasicka "analogova" fotografie dokonalejsi a take mnoho lidi operovalo argumenty s objemem dat vzniklych nascanovanim snimku. To, ze vetsinu "informaci" na scanu netvoril obraz nafocene reality, ale zejmena zrna filmu (tj. sumu) uz jaksi neresili ...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 58 hostů