Výběr Pro-jectu

Především gramofony, přenosky, raménka, ale i magnetofony atd.
Odpovědět
Majlanky
Kontaktovat uživatele:

Výběr Pro-jectu

Příspěvek od Majlanky »

Ahoj,

rozmýšlím se, jaký Pro-ject zvolit. Moc se mi libí Project RPM 1.3 s akrylovým talířem a motorkem mimo. Jak je na tom s kvalitou raménka? Kdybysi m itu někdo radil, Debut 3 Esprit. Zkrátka potřeboval bych poradit, co zvolit. Cenu bych si přestavoval ideálně kolem 10000,- plus mínus, dle případných výhod dražšího modelu... Poslouchám prakticky všechny žánry.

Díky moc

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Výběr Pro-jectu

Příspěvek od Renown »

to už se tu vícekrát popisovalo.
RPM1.3 je nekompromisní gramofon, který vyžaduje zapáleného hifistu a je velmi citlivý na nastavení a tuning. Pokud se mu všeho dostane, tak hraje výborně, ale nemá kryt proti prachu, vypadá tak jak vypadá atd..
Debut III má kryt proti prachu a má klasický vzhled hifi přístroje. Je nenáročný na nastavení a poměrně necitlivý k tuningu. Hraje přijatelně za každých okolností, ale nehraje tak jako méně praktická a exoticky vypadající RPM1.3

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Dobry (mnou odzkouseny ;) ) kryt na (jakykoliv) gramofon najdete (a take objednate) snadno a rychle zde: http://sora.de - Maßanfertigungen (vyrobky “na miru”) – Plattenspielerhaube (kryt na gramofon) – zum Produkt (k vyrobku). Pote zadani parametru: Boden (dno) = nein / ne – Material Rückwand (material zadni steny) = transparent (pruhledny) – mit Kabelausschnitt (s vyrezem na kabely = + 5€) - ja /ano nebo nein / ne – Breite = sirka (vnitrni) cm (?) - Tiefe = hloubka (vnitrni) cm (?) – Höhe = vyska (vnitrni) = cm (?). Dale: berechnen (vypocitat cenu) – po vypoctu ceny mozno vlozit do “kosiku” (Warenkorb) a objednat! *2thumbsup*
Postovne do CR = 12,-€. Zarucene o cca. 2/3 levnejsi nez “original” a plne funkcni! *palec*
P.S.: Vyrez na kabel(y) lze take (opatrne!) vyfrezovat az doma, malou rucni frezkou / bruskou. (A az po te odstanit ochrannou folii!) ;)

Majlanky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majlanky »

Zdravím,

jak jsem tak pátral, pochopil jsem, že akrylový talíř není v zakladním modelech k maní, musí se doukoupit. Je tak? Jinak co se týče krytu, není problém, nechám vyrobit v chraněné dílně Obzor a je po problémech. Co se týče vzledu, RPM 1.3 je pro mně absolutně úžasná... Má Pro-ject někde prodejnu?

Odpovědět