Hodně nakupuji a objevuji hudbu na tomto serveru.
www.bandcamp.com
Dnešek vyhlásil Bandcamp jako den, kdy veškeré prodeje půjdou ve 100% výši přímo umělcům. Bandcamp se vzdá svého podílu.
https://daily.bandcamp.com/features/ban ... fundraiser
Bandcamp
Re: Bandcamp
bandcamp mám rád, za poslední roky jsem tam toho nakoupil asi nejvíc. Nicméně 1 den mi přijde jako takové plácnutí (do … ) marketingu
. V den, kdy to platilo, mi přišel mail s akcí, ale neměl jsem čas to řešit... Neprodloužili to? Rád zaplatím 100 % přímo autorům, když to jde....
Třeba Tidal se teď vytáhl víc, a byť je to samozřejmě taky mj. marketing, určitě stojí za zmínku, jestli chce někdo zkusit: tipy-na-nakup/tidal-t21535.html?view=unread#unread

Třeba Tidal se teď vytáhl víc, a byť je to samozřejmě taky mj. marketing, určitě stojí za zmínku, jestli chce někdo zkusit: tipy-na-nakup/tidal-t21535.html?view=unread#unread
Je to samozřejmě marketing, Umělec získá navíc cca. 15%, který by si jinak nechal Bandcam. Poplatky Paypalu a daně mu stejně budou odečteny. Ale vedlo mne to k tomu, že jsem řádně pročistil wishlist a koupil deset titulů.
Pokud budou akci opakovat, snad to napíšou včas. Ale jak dole na hlavní stránce rotují prodaná alba, tak v ten den to byl neuvěřitelný frkot. Server byl přetížený, nedalo se skoro přihlásit, zaplatit. A stáhnout zakoupené pak už vůbec ne, musel jsem to nedat na další den. Lidi vzali muziku útokem..
Pokud budou akci opakovat, snad to napíšou včas. Ale jak dole na hlavní stránce rotují prodaná alba, tak v ten den to byl neuvěřitelný frkot. Server byl přetížený, nedalo se skoro přihlásit, zaplatit. A stáhnout zakoupené pak už vůbec ne, musel jsem to nedat na další den. Lidi vzali muziku útokem..
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Par albumov som tam nakupil, zatial spokojnost. Akciu som nevyuzil z ekonomickych dovodov.