Bandcamp

Kamenné obchody, bazary s CD a LP, e-shopy, prodejci
Odpovědět
Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Bandcamp

Příspěvek od Antony »

Hodně nakupuji a objevuji hudbu na tomto serveru.
www.bandcamp.com

Dnešek vyhlásil Bandcamp jako den, kdy veškeré prodeje půjdou ve 100% výši přímo umělcům. Bandcamp se vzdá svého podílu.
https://daily.bandcamp.com/features/ban ... fundraiser

hřebík
Kontaktovat uživatele:

Re: Bandcamp

Příspěvek od hřebík »

bandcamp mám rád, za poslední roky jsem tam toho nakoupil asi nejvíc. Nicméně 1 den mi přijde jako takové plácnutí (do … ) marketingu :). V den, kdy to platilo, mi přišel mail s akcí, ale neměl jsem čas to řešit... Neprodloužili to? Rád zaplatím 100 % přímo autorům, když to jde....

Třeba Tidal se teď vytáhl víc, a byť je to samozřejmě taky mj. marketing, určitě stojí za zmínku, jestli chce někdo zkusit: tipy-na-nakup/tidal-t21535.html?view=unread#unread

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Je to samozřejmě marketing, Umělec získá navíc cca. 15%, který by si jinak nechal Bandcam. Poplatky Paypalu a daně mu stejně budou odečteny. Ale vedlo mne to k tomu, že jsem řádně pročistil wishlist a koupil deset titulů.
Pokud budou akci opakovat, snad to napíšou včas. Ale jak dole na hlavní stránce rotují prodaná alba, tak v ten den to byl neuvěřitelný frkot. Server byl přetížený, nedalo se skoro přihlásit, zaplatit. A stáhnout zakoupené pak už vůbec ne, musel jsem to nedat na další den. Lidi vzali muziku útokem..

zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od zdenoeddie »

Par albumov som tam nakupil, zatial spokojnost. Akciu som nevyuzil z ekonomickych dovodov.

Odpovědět