nákup CD, SACD- tipy, návody, kontakty

Kamenné obchody, bazary s CD a LP, e-shopy, prodejci
Sany
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: nákup CD, SACD- tipy, návody, kontakty

Příspěvek od Sany »

Já bych ještě přidal něco pro rockery, záruka orginálu a v akci velmi přijatelné ceny, nový akční katalog cca co tři měsíce: *hura* http://www.nuclearblast.de/de/

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Po důkladném prozkoumání zmiňovaných tuzemských i zahraničních eshopů mi z místních vychází jako nejlepší ten http://www.markman.sk/ , jelikož má nejširší záběr, dobře se v něm hledá a ceny jsou rozumné. Ostatní buď neměly velkou nabídku, nebo byly nepřehledné. Přede všemi ale suverénně vede www.jpc.de protože tam mám notepad, kde si schovávám nákupy na později, dá se tím pracovat a kompletovat nákupy. Většina CD má přehratelné ukázky v mp3, jsou tam vyhledávací filtry ohledně ceny, typu nosiče, interpreta. Ceny jsou mírně nad průměr, ale nijak moc. ;)
Samozřejmě se jedná jen o můj subjektivní závěr :oops: a týká se jen oblasti Rock and Pop. *2thumbsup*

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Takže další zkušenosti s nákupy ;) . Před měsícem jsem si objednal zhruba pětadvacet CD od markman.sk a dvacet od audio3.cz. Audio3.cz dodalo po třech týdnech kromě jednoho CD všechno najednou. Markman dodal po měsíci z pětadvaceti osm CD plus čtyři z objednávky vystornoval jako nedostupné (z toho dvě kvůli kterým jsem tu celou objednávku dělal *headbang* ). Zbývající stále objednané. *fnuk* Ohledně audia bych řekl, že splnili *thumbs up* , hodnotím kladně *sunglases* . S Markmanem končím, to si radši připlatím jinde. Ono to zkazí radost, když někde něco konečně po letech člověk sežene a oni mu to pak vystornujou *fnuk* . Také jsem nakupoval na jpc, vybral jsem si ovšem pouze položky oznčené skladem (takže se to do pomyslné soutěže nepočítá ;) ). Milé bylo překvapení- objednal jsem v úterý odpoledne a v pátek to pošťák přivezl. *2thumbsup*

Steve
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

Musím souhlasit s hifi-calvusem. Mám také výborné zkušenosti s www.musicrecords.cz. Nízké ceny, ochotná a rychlá obsluha, jeden den objednám a většinou už druhý den to mám doma. Sice popisky většiny titulů jsou často velmi obecné a bez větších podrobností, takže často není zřejmé, o jaké vydání CD se konkrétně jedná, ale není problém. Zavolám a dotaz mám hned zodpovězený. Přes mail jsou také vstřícní a pohotoví. Fakt super. Doporučuji *thumbs up*

kejv2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejv2 »

Ja uz nekolik let spokojene nakupuju pouzita CD a DVD na Amazonu - a to na nemeckem, anglickem, americkem i francouzskem. Nutno rict, ze kupuju jen klasiku, a tam mi obvzlast vyhovuje, ze Amazon ma na to specialni vyhledavani, takze muzete vyhledavat podle skladatelu, interpretu, dirigentu atd. S zadnym takto dobrym systemem vyhledavani jsem se v ceskych e-shopech nesetkal, a to ani ve specializovanych na klasiku. Velkou vyhodou zejmena anglickeho amazonu je postovne - pouze L1,8 az do CR. V klasice ted hodne frci ruzne komplety, kdy dokazete koupit treba krabicku 10CD za 500Kc. Kazdopadne ani cena single CD u me vetsinou nepresahuje 150 Kc (i s postovnym). Spolehlivost prodejcu je takrka 100%. Nakoupil jsem tam toho uz fakt hodne a nejaky problem jsem musel resit jen v minimu pripadech.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Poměrně příjemnou zkušenost jsem si teď udělal s bazarem v Krakovské ulici v Praze. Chodil jsem tam dost už i v minulých letech, ale teď jsem poprvé udělal online objednávku, a to tak, že jsem jim do zprávy zkopíroval názvy z jejich databáze a do týdne jsem měl cédéčka doma. Stav-jako nové. Hodnotím kladně. *2thumbsup*
http://www.cdkrakovska.cz/?view=online- ... ka&lang=cs

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Taky mám s nima velmi dobré obchůdky. *thumbs up*

Fifino
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fifino »

Bazar je to pěkný i výběr poměrně veliký. Jen spousta, spousta titulů dražších než v internetových obchodech, takže vybírat (s přihlédnutím na vydavatele) s rozvahou. ;)

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Fifino píše:
Bazar je to pěkný i výběr poměrně veliký. Jen spousta, spousta titulů dražších než v internetových obchodech, takže vybírat (s přihlédnutím na vydavatele) s rozvahou. ;)
To je fakt, potvrzuju. V podstatě kupuju jen věci pod 250 Kč tj. 10eur, bo jinak se to dá koupit z netu levněji. Občas ale u nich najdu věci, které jsem i dlouho sháněl, tak to pak samozřejmě zaplatím cokoli, abych to měl v kapsičkách... :lol:

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Měl bych takový drobný dotaz. Když bych chtěl nakoupit specielně věci od labelu MFSL, je někde v EU nějaký shop, ve kterém se to dá dobře pořídit? Kde by to měli hezky vyrovnané a pěkně nakoupitelné? Díky.... *klanimse*

timcs
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od timcs »

drfish píše:Měl bych takový drobný dotaz. Když bych chtěl nakoupit specielně věci od labelu MFSL, je někde v EU nějaký shop, ve kterém se to dá dobře pořídit? Kde by to měli hezky vyrovnané a pěkně nakoupitelné? Díky.... *klanimse*
V EU neviem ale tu http://www.elusivedisc.com/Mobile%20Fid ... ments/589/ sa dá.
V poslednom čase objednávam hlavne s
http://www.elusivedisc.com/
http://www.cdjapan.co.jp/
http://www.cdbaby.com/
https://www.dustygroove.com/
Zatiaľ spokojnosť, hlavne ceny aj dodacia doba (menej ako u niektorých domácich), balenie ok, platba pay pal alebo kreditnou kartou.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Problém je, že to pak budu muset clít, minule jsem musel posílat spoustu dokladů celníkům a by s tím docela vopruz. Proto ta EU v zadání. ;)
Ale určitě dík za odkazy... *palec*

timcs
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od timcs »

drfish píše:Problém je, že to pak budu muset clít, minule jsem musel posílat spoustu dokladů celníkům a by s tím docela vopruz. Proto ta EU v zadání. ;)
Ale určitě dík za odkazy... *palec*
Zatiaľ nikto nepýtal odo mňa clo. Väčšinou to posielajú s označením ako gift - darček. Samozrejme záleží aj aká je výška objednávky.

soundgarden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od soundgarden »

Objednaval som u cdjapan.co.jp za 130 € 7ks prvu objednavku a este balik bol v BA na letisku a z Fedexu chlpapik vola a pita love 20% clo a 9,9 € dalsi poplatok Fedex !!! Ako to robite posielate cez inu spolocnost, alebo kolko ks resp. aka suma je pre colnikov nezaujimava ??? Prosim info o cdjapan.co.jp u mna hraju Super !!!

timcs
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od timcs »

soundgarden píše:Objednaval som u cdjapan.co.jp za 130 € 7ks prvu objednavku a este balik bol v BA na letisku a z Fedexu chlpapik vola a pita love 20% clo a 9,9 € dalsi poplatok Fedex !!! Ako to robite posielate cez inu spolocnost, alebo kolko ks resp. aka suma je pre colnikov nezaujimava ??? Prosim info o cdjapan.co.jp u mna hraju Super !!!
Objednával som za 128$, shipping method-Registered Air Mail, prišlo v pohode bez problémov, balík prelepený páskou sl. pošty, čo znamená, že prešlo colnou kontrolouu bez problémov. Naposledy som objednával za 204$, podľa tracking info je to na colnici na colnom konaní. Tak som zvedavý. Mne sa zdá, že cez colnicu musí prejsť všetká pošta, avšak colnica si podľa mňa náhodne vyberá balík, ktorý si chce prezrieť.
Nejaké info o nákupoch cez internet zo zahraničia http://www.colnica.sk/dokumenty/pobocky ... ternet.pdf

Odpovědět