SACD Depeche Mode-Music For The Masses

Kamenné obchody, bazary s CD a LP, e-shopy, prodejci
drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: SACD Depeche Mode-Music For The Masses

Příspěvek od drfish »

Mám všecky desky DM od Speak and Spell po Ultra v edici CD+DVD-video s 5.1 mixem. Tehdy jsem je koupil najednou, netušil jsem, že to vyšlo taky na SACD v MCH, raději bych samozřejmě šel do SACD. Nicméně i to DTS 5.1 považuji za naprosto super zvuk u Depešáků naprosto neslýchaný. Navíc kdo je fanouškem skupiny a nemá tento multikanál, tak jakoby nežil. Jde o úplně novou hudbu, ty mixy tomu daly neskutečné koule. Já jsem to po dvaceti letech začal znovu poslouchat, znovu jsem otevřel tuhle uzavřenou životní kapitolu. Ve stereu mne ale DM dál neskutečně nudí... 8-)

Fidji99
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidji99 »

dr.fish - asi tak. DTS 5.1 je uplne iny level,ale kto nepocul, nerozumie. A teda nielen Depeche Mode - napr. aj Tears for Fears, nech zostaneme u pribuznych zanrov. Akurat mi minuly tyzdne dorazil Pixies "Doolitle" a to je tiez velmi vesele.

Len taka zaujimavost - ked si dam to DTS ako "native' cize bez upmixu, tak ho z nejakeho dovodu rozhadze do 7.1

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Tak na těch DM je zajímavé hlavně to, že skutečně naplno (a to se nestává v MCH téměř nikdy) využili zadní kanály. Elektronika je žánr, kde je úplně jedno který repro hraje, jelikož se nepoužívají skutečné nástroje. Ten kdo to mixuje si může dovolit vlastně cokoliv. No a tady ta možnost byla využita. Možná proto jsou MCH věci od Yello, JM Jarre tak zajímavé. U rocku, blues atd. jsou už limity, tam se nedá tak blbnout. DM jsou v jistém smylu referencí...

Odpovědět