Ayon Audio CD2

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Odpovědět
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Ayon Audio CD2

Příspěvek od Zappadaddy »

Vítěz StereoMojo a Dagogo a 6moon audiowebů.Je to náhoda?Na americkém webu jeden hifista prodává Mark Levinson 390s protože upgraduje na Ayon audio.Wow!

Obrázek

Tony
Kontaktovat uživatele:

Re: Ayon Audio CD2

Příspěvek od Tony »

Vseobecne - dnesny ML je celkovo nic moc...pre mna uz len meno...

jaro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaro »

NA výstave Klangbilder 2009 Wien mal Ayon jednu z najlepších prezentácii. Ayon CD 2 ma presvedčil o svojich nadštandartných kvalitách
a takýto upgrade by som bral aj o polnoci. Ayon CD prehrávače, siliče (lampy ) a hlavne reprosústavy hrali super *thumbs up*

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Hoši,Valaši nejel by někdo se mnou do Krakowa poslechnout nový zázrak CD2 a popřípadě mi rozmluvit koupi tohoto přístroje?Mark Levinson,Petr5,Robo,Pavel Diok,Peer,Pasul?Fox atd?Vzhledově pasuje k novému přírustku a zvukově podle fám také.Samozřejmě je potřeba si to ověřit na vlastní uši.Lyngdorf a Electrocompaniet který mám doma na porovnávání nesplnují moje požadavky,hlavně Lyngdorf,který pro moje uši, zní až příliš mechanicky!!!Electrocompaniet je lampově znějící a ačkoliv tato nejstarší verze EC1 postrádá ty nejjemnější detaily celková prezentace hudby se mi jeví jako zatím nejlepší.ne každý by se mnou souhlasil,že pane Syčáku nebo Tomáši Kratochvíle? :) Ayon CD2 by mohl splnovat moje kriteria teplejšího zvuku, ale se všemi detaily a kontrolou na basech.Ozvěte se co nejdříve.mohl by to být velmi zajimavý a počný výlet.Auto beru já vyzvednu vás osobně. :)

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Bohužel cena přístroje 3500 eur se Zappvi moc nezamlouvá. :( Nicméně pokud tento krásný stroj splní má očekávání,ježíšek určitě spní mé přání. :lol:

Odpovědět