Ayon Audio CD2
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Ayon Audio CD2
Vítěz StereoMojo a Dagogo a 6moon audiowebů.Je to náhoda?Na americkém webu jeden hifista prodává Mark Levinson 390s protože upgraduje na Ayon audio.Wow!

Re: Ayon Audio CD2
Vseobecne - dnesny ML je celkovo nic moc...pre mna uz len meno...
NA výstave Klangbilder 2009 Wien mal Ayon jednu z najlepších prezentácii. Ayon CD 2 ma presvedčil o svojich nadštandartných kvalitách
a takýto upgrade by som bral aj o polnoci. Ayon CD prehrávače, siliče (lampy ) a hlavne reprosústavy hrali super
a takýto upgrade by som bral aj o polnoci. Ayon CD prehrávače, siliče (lampy ) a hlavne reprosústavy hrali super

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Hoši,Valaši nejel by někdo se mnou do Krakowa poslechnout nový zázrak CD2 a popřípadě mi rozmluvit koupi tohoto přístroje?Mark Levinson,Petr5,Robo,Pavel Diok,Peer,Pasul?Fox atd?Vzhledově pasuje k novému přírustku a zvukově podle fám také.Samozřejmě je potřeba si to ověřit na vlastní uši.Lyngdorf a Electrocompaniet který mám doma na porovnávání nesplnují moje požadavky,hlavně Lyngdorf,který pro moje uši, zní až příliš mechanicky!!!Electrocompaniet je lampově znějící a ačkoliv tato nejstarší verze EC1 postrádá ty nejjemnější detaily celková prezentace hudby se mi jeví jako zatím nejlepší.ne každý by se mnou souhlasil,že pane Syčáku nebo Tomáši Kratochvíle?
Ayon CD2 by mohl splnovat moje kriteria teplejšího zvuku, ale se všemi detaily a kontrolou na basech.Ozvěte se co nejdříve.mohl by to být velmi zajimavý a počný výlet.Auto beru já vyzvednu vás osobně. 

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel cena přístroje 3500 eur se Zappvi moc nezamlouvá.
Nicméně pokud tento krásný stroj splní má očekávání,ježíšek určitě spní mé přání. 

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavá debata v angličtině tady : http://forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl ... from&1&4#1 a recenze na CD1 tady : http://www.6moons.com/audioreviews/ayo ... stem.html