Je dobrá volba koupě cd přehrávače Philips cd 150, nebo Tesla mc 902? Mám omezené finance a toto se mi jeví jako dobrá koupě. Co si myslíte?
Díky za názory.
Cd přehrávač
Re: Cd přehrávač
bacil2 píše: ↑27 úno 2023 12:52Ľubovolný "nový" CD/DVD prehrávač (aj ten najlacnejší do 50€) s funkčnou optickou mechanikou a digitálnym koaxiálnym alebo optickým výstupom zapojeným do krabičky FiiO Taishan (ako DAC) bude mať rádovo lepší zvuk ako nejaké 30 rokov staré krámy!Je dobrá volba koupě cd přehrávače Philips cd 150, nebo Tesla mc 902? ...
https://www.techhouse.sk/produkt/fiio-taishan-d03k/
![]()
Myslím, že za cca 40let starý přehrávač, do kterého se asi bude obtížně shánět nová laserová jednotka, je vyhazování peněz. Snad leda z nostalgie jako technický artefakt. Jaký k tomu bude zbytek sestavy? Nebylo by v této ceně lepší řešení CD grabovat a streamovat po síti?
A nebo ještě Denon dcd 1500? To není špatný, že?
Mám vintage sestavu Grundig.
A plastové DVD určitě ne
Mám vintage sestavu Grundig.
A plastové DVD určitě ne
Já prostě miluju staré stroje a nikdo mi to nevymluvi. Jen jsem se ptal na to, co je lepší, z pohledu vintage 

... takže tu vôbec nejde o zvuk ... našťastie takých "bazáristov", ako si Ty, je tu požehnane ... určite Ti poradia niečo "echt vintage"

Pak ten Philips, když s tím začínal. 

Nemyslím si, že to má špatný zvuk. Zrovna Philips, nebo Grundig je super. Dokážou zahrát krásně analogově, nebo aspoň to tak příjemné zní. A ještě, že je nás dost, takovejch bláznů do téchto vintage strojů