Denafrips DAC
Re: Denafrips DAC
Je z druhe ruky, uz je rozehrany
. I2S ma potential, chtel jsem lepsi kabel uz za Gustarda.
Mírně řečeno je tohle nesmysl. Netuším co si jako představuješ, že se po těch 3 až 4 týdnech stálého hraní s tím DAC stane, ale v DAC není nic co by po několika týdnech stálého hraní jakkoli sebemíň změnilo zvuk
To je moje zistenie a len môj subjektívny názor. Na toto fórum sa naozaj neoplatí nič napísať už kôli takým ako liamee...
Prečo na môj názor ktorý mám ja naozaj vyskúšaný nie po každé reagovať že to je nezmysel? Veď keď zostava hovno rozlíši aj hovno bude počuť to je jasné, toto by si mal ten neveriaci uvedomiť. Viete čo?! Bavkajte sa tu o vašich neveriacich nudných zostavách, ja tu naozaj nemám čo robiť...
Prečo na môj názor ktorý mám ja naozaj vyskúšaný nie po každé reagovať že to je nezmysel? Veď keď zostava hovno rozlíši aj hovno bude počuť to je jasné, toto by si mal ten neveriaci uvedomiť. Viete čo?! Bavkajte sa tu o vašich neveriacich nudných zostavách, ja tu naozaj nemám čo robiť...
Liamee je to R2R DAC a teda nejaká stabilizácia teplôt a tým aj hodnôt odporov v ladderoch niečo urobí s presnosťou DA prevodu. Či to bude pol dňa alebo niekoľko dní neviem posúdiť.
“Urcite je projev vice pritomny, realny v mistnosti”
Tá “prítomnosť” alebo až “živelnosť” ale zároveň uvolnenosť, bez prepálenosti to poznám a príde mi to správne. Gratulujem teda ešte raz a užívaj a podel sa s ďalšími dojmami
Tá “prítomnosť” alebo až “živelnosť” ale zároveň uvolnenosť, bez prepálenosti to poznám a príde mi to správne. Gratulujem teda ešte raz a užívaj a podel sa s ďalšími dojmami
Muzu potvrdit, u R2R DACu nez se "zabehne" tak doporucuje sam vyrobce 300h provozu min. a bylo to sakra slyset, kdy se bavim o predchozich Musician Draco a Pegasus, ktere jsem mel od novoty. Ale vlastni zkusenost necht si kazdy udela sam
.
@blesk666 diky, vice dam do sveho vlakna, uz tak se to tu rozjelo uplne jinym smerem
.
@blesk666 diky, vice dam do sveho vlakna, uz tak se to tu rozjelo uplne jinym smerem