Denafrips DAC

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Denafrips DAC

Příspěvek od koudy42 »

Je z druhe ruky, uz je rozehrany ;). I2S ma potential, chtel jsem lepsi kabel uz za Gustarda.

Liamee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liamee »

THXKO píše:
11 bře 2026 23:19
koudy42 nedaj na prvý dojem, nechaj to hrať aspoň 7 dní nonstop zapnuté. Podľa mňa DAC najlepšie hrá až po 3 až 4 týždňoch stáleho hrania!
Mírně řečeno je tohle nesmysl. Netuším co si jako představuješ, že se po těch 3 až 4 týdnech stálého hraní s tím DAC stane, ale v DAC není nic co by po několika týdnech stálého hraní jakkoli sebemíň změnilo zvuk *taktone*.

THXKO
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od THXKO »

To je moje zistenie a len môj subjektívny názor. Na toto fórum sa naozaj neoplatí nič napísať už kôli takým ako liamee...
Prečo na môj názor ktorý mám ja naozaj vyskúšaný nie po každé reagovať že to je nezmysel? Veď keď zostava hovno rozlíši aj hovno bude počuť to je jasné, toto by si mal ten neveriaci uvedomiť. Viete čo?! Bavkajte sa tu o vašich neveriacich nudných zostavách, ja tu naozaj nemám čo robiť...

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

Liamee je to R2R DAC a teda nejaká stabilizácia teplôt a tým aj hodnôt odporov v ladderoch niečo urobí s presnosťou DA prevodu. Či to bude pol dňa alebo niekoľko dní neviem posúdiť.

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

“Urcite je projev vice pritomny, realny v mistnosti”
Tá “prítomnosť” alebo až “živelnosť” ale zároveň uvolnenosť, bez prepálenosti to poznám a príde mi to správne. Gratulujem teda ešte raz a užívaj a podel sa s ďalšími dojmami

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Muzu potvrdit, u R2R DACu nez se "zabehne" tak doporucuje sam vyrobce 300h provozu min. a bylo to sakra slyset, kdy se bavim o predchozich Musician Draco a Pegasus, ktere jsem mel od novoty. Ale vlastni zkusenost necht si kazdy udela sam ;).

@blesk666 diky, vice dam do sveho vlakna, uz tak se to tu rozjelo uplne jinym smerem :).

Odpovědět