Az na to, ze s HiRes si ani neskrtneCormack píše:Takže měl nakonec prodejce pravdu, že?vision píše:Prodejce mi tvrdí, že DAC v tomto přehrávači může konkurovat většině dnešních DACů.
On sám má Caseu za 20tis a mezi Caseou a DACem v Denonu není prý propastný rozdíl.
Denon DCD S10 a DA převodník
Re: Denon DCD S10 a DA převodník
Jsem zvědav na vlákno, které bude následovat.Odar píše:Az na to, ze s HiRes si ani neskrtne
Visione, chybí ti nějaká vlastní vize. Ale ne vyčtena z hořících kamen. Podložena postupně nabytými informacemi. Ber to jako vážně míněnou radu. Jinak se budeme těšit na další pokračování úspěšného seriálu "Vision nakupuje"...
Teoreticky by tam mohol supnut modul Sirius II od Casea a potom by sa to (teoreticky) mohlo chovat aj ako DAC (zrejme do 96 kHz). To vidim ako najschodnejsiu cestu, ako "z toho von".
noaide, dokud mám prachy, můžu nakupovat. Horší až nebudounoaid píše: Jsem zvědav na vlákno, které bude následovat.
Visione, chybí ti nějaká vlastní vize. Ale ne vyčtena z hořících kamen. Podložena postupně nabytými informacemi. Ber to jako vážně míněnou radu. Jinak se budeme těšit na další pokračování úspěšného seriálu "Vision nakupuje"...
Kdo příjde s převodníkem, který bude "hrát" lépe než ten Denon, dám mu 1.000,- Kč.
Samozřejmě mě musí o rozdílu přesvědčit.
Mam taky doma