To je super formulace. Takové převodníky bych nařídil používat ve všech přehrávačích. Pro poslech hudby v pěkné kvalitě se dají použít Wolfsony, Analog Device, Cirrus Logic, AKM i další. Poslouchejte a když se to líbí, tak na co řešit osazené převodníky. BAD SOUND KILLS GOOD MUSIC!!!pipis píše:D/A converters type: 24 bit Just listen...
DENSEN B-400 Plus
Re: DENSEN B-400 Plus
Ten přehrávač byl u mě doma.
Skamarádil se s mou B-100 jako s žádným céddéčkem.
Zvuk se rozplynul do fyzického přítomna a ani nedostatky řídkého nulljedničkového záznamu mi nezabránil blaženého poslechu do posledního doznění tónu.
Je tak hezký, že to a si není pravda co přehrává. Jsem již poměrně stár. Času je málo.
Život je krátký na nudné hifi.
1- místo gramofon
2. místo CD přes Densen
Za Agavelovo nakopnutí si můžeš sám pipísku. Piš pravdu a neřeš, čemu nerozumíš.
Skamarádil se s mou B-100 jako s žádným céddéčkem.
Zvuk se rozplynul do fyzického přítomna a ani nedostatky řídkého nulljedničkového záznamu mi nezabránil blaženého poslechu do posledního doznění tónu.
Je tak hezký, že to a si není pravda co přehrává. Jsem již poměrně stár. Času je málo.
Život je krátký na nudné hifi.
1- místo gramofon
2. místo CD přes Densen
Za Agavelovo nakopnutí si můžeš sám pipísku. Piš pravdu a neřeš, čemu nerozumíš.
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
Nebuď tak hr. No jsem zvědavý!pipis píše:Tak je doma a se zvukem jsem naprosto spokojen. Moc jsem toho dnes nenaspal.
Jedná se o moje subjektivní pocity z poslechu: Charakter projevu bych zkráceně popsal slovy: rozlišení - přirozenost.
Připomíná mi sladěný gramofon, vyniká přirozeným podáním barev nástrojů bez jakkékoli agrese. Poslech všech žánrů
byl zážitkem, nejvíce jsem si užil u alb Jana Garbareka. Barvy nástrojů jsou velmi reálné, zvuk klavíru, dechových nástrojů
a smyčců je příjemným zážitkem.
Z přístrojů, které jsem doma měl delší dobu, je pro mé ucho Densen jednoznačně nejlepší (Vincent S6mk, Benchmark DAC1, Primare CD21)