EMM labs - CDSD SE / DAC6e SE

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Odpovědět
Dragon
Kontaktovat uživatele:

EMM labs - CDSD SE / DAC6e SE

Příspěvek od Dragon »

Včera som mal možnosť privítať u mňa priateľa Pasula s jeho zdrojom zvuku EMM labs - CDSD SE / DAC6e SE + ďalšie veci, ktorý ma veľmi zaujímal už dlhu dobu. Nuž priatelia musím povedať bez nadsádzky, že je to najlepší (aj najdrahší) CD/SACD prehrávač aký som doteraz počul *2thumbsup* Prehrávač je veľmi jemný, detailný, neutrálny a hlavne čo ma prekvapilo je aj výbušný, výborná dynamika v celom pásme, dobrý priestor aj keď bohužiaľ predo - zadný nie je možne u mňa počuť - cca.60 cm sústavy od zadnej steny, viac mi to nedovoľuje - ale chystám čistú posluchovku v novom bývaní 6 x 4, už aby to bolo. Sťahovanie je trest. Počúvali sme všetko od klasiky až po progresívny metal, všetko znelo veľmi prítomne, živo, v hudbe bola emócia ... jednoducho zážitok ... "ja" ho považujem za referenciu. Prehrávač bol ešte preverený v jednom dni aj v perfektnej posluchovke u kamaráta a aj tam sa ukázal v perfektnom svetle, niet mu čo vytknúť. Robin díky, že si to naložil a doviezol ... veď mi zato aj slovne naložil :lol: A taká malá pikoška, aby mali niektorý o čom písať - reproduktorový kábel 2x2,5m + 2 kusy pripojovacie káble dosiahli cenu 19.500 Euro :D PROSÍM O PRÍSPEVKY LEN K TÉME!!!

Obrázek
Obrázek
Obrázek

pasul
Kontaktovat uživatele:

Re: EMM labs - CDSD SE / DAC6e SE

Příspěvek od pasul »

Tak musím opět porušit svoji zásadu k tomuto fóru a něco k tomuto poslechu napsat. Evidentně se zde radši probírají osobní spory a hádky. Mají velkou sledovanost a lidi vlastně chtějí jen to. Tak proč jim to nedat. Ale toto tady nechci řešit. Radši něco k věci.

Opět jsem se nachal ukecat. A kolikrát jsem si již říkal, že to je určitě naposledy! A zase nic. Posbíral jsem ty svoje krámy do přemisťovadla a vyrazil směr východ. Šlo tedy o dva systémy a jeden lepší než druhý. Musím tedy napsat, že i vzhledem k nevhodné místnosti a jen běžně zabydlené, mě neskutečně překvapily reprosoustavy Cabasse Kara. V kombinaci se zesilovačem Conrad Johnson Premier 12 to je opravdu neskutečná kombinace a například u mě si tyto bedny dokážu představit jako jasná volba, která vás přitáhne a nepustí. Výbroné kousky. A co jsem se tak po nich koukal po světě, tak nikde nic. Neprodává je nikdo. Systém je vidět na fotkách. A u kabeláží bych se opravdu rád zastavil. V nedávné době jsem vyměnil kabeláž a to za Audioquest top řadu. Musím tedy říct, že neskutečné zlepšení ve všech zvukových pásmech. Neuvěřitelný prostor. No prostě to již muselo zůstat doma. Takže díky všem kolegům hifistům na Slovensku za skvělý hifi den a těším se již na příští repete....

boxer

Příspěvek od boxer »

Ty Kary měli v pražském EGU. Ale za kolik a jestli ještě mají netuším.

lubos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubos »

Ja som pocul set EMM labs - CDSD / DAC6e ( nie SE ) a nemalo to chybu, ale predsa jednu malo a to bola cena, pre mna zvukom urcite konecne riesenie, Robine AQ Sky je velmi dobry kabel, mal som ho doma zapozicany , ale mne si nesadol k mojej zostave, k lampam sedi super. *offtopic*

Dragon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dragon »

Ešte doplním, že predzosilňovač bol ML 380S, práčka Accuphase PS 500, kabeláž z EMM labs do ML 380S bol Audioquest - SKY, z ML 380S do lampových monoblokov CJ premier 12 bol Audioquest - Horizon, reproduktorový kábel bol 2x2,5 m - full range - robený striebro-meď Trilec ( 3LEC - ktorý ho počuli v zostave vedia o čom hovorím ), ktorý sa menil s Audioquest -Everest 2x2,5 m - single bi-wiring. + nejaké sieťové káble + podložky + cerabally.

Ináč neviem o tom, že by Pasul hral SKY s lampami, keď má ML zosík + EMM labs zdroj. Keď, SKY je dobrý k lampám.

lubos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubos »

Dragon píše: Ináč neviem o tom, že by Pasul hral SKY s lampami, keď má ML zosík + EMM labs zdroj. Keď, SKY je dobrý k lampám.
Viem co ma Pasul doma a na com hra, vsetko je vec zladenia zostavy a ako si dany kabel ( komponent ) sadne, na mojej zostave Cardas Clear v priamom porovnani bol lepsi, AQ Sky prilis ostry ( tvrdsi rock nepocuvatelny ). *offtopic*

Dragon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dragon »

Pasul ho napr. hrá medzi EMM Labs a predkom ML 3080S, a to nie sú mäkké stroje sú čisté,brilantné a po agresivite ani stopy. Toť všetko ku téme AQ-SKY, možno treba hľadať chybu niekde inde. Ináč nevlastním tento kábel, ale poznám ho ako vlastnú dlaň z viacerých aparatúr.

lubos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubos »

Dragon píše:Pasul ho napr. hrá medzi EMM Labs a predkom ML 3080S, a to nie sú mäkké stroje sú čisté,brilantné a po agresivite ani stopy. Toť všetko ku téme AQ-SKY, možno treba hľadať chybu niekde inde. Ináč nevlastním tento kábel, ale poznám ho ako vlastnú dlaň z viacerých aparatúr.
K VOBA V.A.C.T. najlepsie u Pasula sedi striebro, preto pouziva repro i prepojovak strieborny. Ja som si pre moje ucho kabel nasiel ako som uz spomenul vyssie a to Cardas Clear, takze nie je dovod hladat chybu, sorry za odbocenie od temy.

milan20
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milan20 »

Ako priamy účastník tej seansy by som rád napísal pár mojich postrehov. Hlavného hrdinu, delený cd-prehrávač EMM labs som v niekoľkých verziách počul viackrát (Praha, Bratislava), ale v domácich podmienkach umožňujúcich pokojný a nerušený posluch som ho počul prvý krát. Už od prvých tónov CD Renaud Garcia-Fons - Arcoluz bolo úplne jasné, že delený cd-prehrávač EMM labs CDSD SE / DAC6e SE výborne zapadol do aparatúry CJ premier 12, Cabasse Kara a ML 380S. Mohutný ale presný basový základ s jasne definovanými nástrojmi v priestore bolo to prvé, čo ma na tom CD zaujalo. Scéna bola krásne čistá a detailná s veľkým priestorom, ktorý bol obmedzený iba možnosťami posluchovej izby. Celková živosť, detailnosť a bezprostrednosť posluchu mi pripomínala tie najlepšie širokopásmové systémy. Keďže som mal tú možnosť počuť u pána domáceho rôzne cd-prehrávače v kategóriach od 2500 do 12000 € môžem porovnávať a aj povedať, že tento cd systém posunul zvuk celej aparatúru na úroveň, akú som ešte u Dragona nepočul *bravo*. Pri ďalšom CD Eagles - Hotel California v živom prevedení bolo doslova cítiť živých hudobníkov z pódia. Pri nábehu energických bicích som sa takmer zľakol, takú mohutnosť veľkého bubna tejto nahrávky som počul len raz u jedného známeho v špičkovej posluchovke na reprosústavách za 30000 €. *2thumbsup* . Už z posluchu tých pár skladieb, ktoré som mal možnosť počuť , je zrejmé že prehrávač EMM labs si poradí s mnohými (povedal by som všetkými) žánrami a je schopný dodať zosilňovaču tie najlepšie dáta pre ďalšie spracovanie.

lubos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubos »

Milan a ako dopadlo porovnanie Emm Labs s prehravacom pana domaceho ?

Dragon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dragon »

lubos píše:Milan a ako dopadlo porovnanie Emm Labs s prehravacom pana domaceho ?
Pán domáci prehrávač hľadá a už aj našiel, ale to už nechaj na mňa, tu sa preberá ako hral konkrétny systém, ktorý bol postavený, ostatné veci považujem za súkromné. Ďakujem *palec*

[EDIT by Rowing] Část tohoto příspěvku a zbytek diskuze byl promazán, jelikož se zde řešily věci, které sem nepatří. Prosím jen o věcné příspěvky k poslechu EMM Labs.

Dragon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dragon »

Pridávam ešte nejaké fotky z posluchovej akcie.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Odpovědět