Viem co ma Pasul doma a na com hra, vsetko je vec zladenia zostavy a ako si dany kabel ( komponent ) sadne, na mojej zostave Cardas Clear v priamom porovnani bol lepsi, AQ Sky prilis ostry ( tvrdsi rock nepocuvatelny ).Dragon píše: Ináč neviem o tom, že by Pasul hral SKY s lampami, keď má ML zosík + EMM labs zdroj. Keď, SKY je dobrý k lampám.
K VOBA V.A.C.T. najlepsie u Pasula sedi striebro, preto pouziva repro i prepojovak strieborny. Ja som si pre moje ucho kabel nasiel ako som uz spomenul vyssie a to Cardas Clear, takze nie je dovod hladat chybu, sorry za odbocenie od temy.Dragon píše:Pasul ho napr. hrá medzi EMM Labs a predkom ML 3080S, a to nie sú mäkké stroje sú čisté,brilantné a po agresivite ani stopy. Toť všetko ku téme AQ-SKY, možno treba hľadať chybu niekde inde. Ináč nevlastním tento kábel, ale poznám ho ako vlastnú dlaň z viacerých aparatúr.
Pán domáci prehrávač hľadá a už aj našiel, ale to už nechaj na mňa, tu sa preberá ako hral konkrétny systém, ktorý bol postavený, ostatné veci považujem za súkromné. Ďakujemlubos píše:Milan a ako dopadlo porovnanie Emm Labs s prehravacom pana domaceho ?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů