Hmm. Koukám, že se zde stále nic nezměnilo. Opravdu dokážete hovořit o věcech, které znáte z obrázku? Tak to je super. Lidi proboha vzpamatujte se. Jediné štěstí je, že nikdo tomu našemu jazyku ve světě nerozumí. Protože to už by jsme museli být dávno proslaveni. A počítám, že v dobrém slova smyslu asi těžko.
Rád bych tedy tady k některým věcem něco napsal. Takže Emm mám již dlouho. Co se týče poruchovosti, tak vůbec nic. Je citlivější na poškrábaná CD. Ale jinak vůbec nic. Takže Zappo, připadá mě mnohem lepší v tomto směru, než zamrznutí přístroje po přehrání 3tí sklady z každého CD.

To dokáže pouze Meridian 808.x. Ale nic proti. Problémy má prostě mnoho přístrojů. To je přece normální. Přehraje se software a jede se dále. Dělám něco se software a kdyby vy jste znali to co já například o bankomatech v našich bankách, tak si nikdy už žádné peníze z těchto krámů nevyberete. To mě věřte. A to jsou zcela jiné problémy, než tady tyto krámy....
Co se týče kvality přehrávače, tak zde nemám ani jednu pochybnost o tomto přístroji. Nenašel jsem žádný přehrávač, který by se alespoň přibližoval k tomuto stroji. A to ani Meridian 808.x. Možná mám z doslechu, že starší 808.1 byl výborný. Ale vysvětlete mě, proč nikdo nenapíše o nedávném poslechu toho nového přístroje 808.3 něco o zvuku? Všichni pěkně mlčí a nikdo nic. Ale když dojede na osobní setkání, tak mě asi 4 lidi řekli, že to byl řádný průser. Zákulisím chodí tyto info, ale veřejně nic co? Je mě ale přesně jasné, proč toto tak je. Ale to již nechám na vás. Nepochybně se tady o tom nyní začně pekělně diskutovat.
Co se týče poslechu a srazu u mého kamaráda tady v Karviné na Ostravsku, tak to byl opět můj přístroj. Pracovně jsem nyní zcela mimo a tak jsem se nemohl zůčastnit. Ale přístroj jsem samozřejmě zapůjčil. Takže nemůžu ktomu nic vykládat. Ale Maitner má novou řadu přístrojů a nepochybně zase posunul zvuk jinde. Jestli k lepšímu nebo horšímu to netuším. Ale zase podle pokecu s lidmi, co mají zkušenost, tak to přesně zapadá do nynějšího světového vývoje u všech výrobců. K čistším výškám, razantním středům a k tomuto zvuku.
Jediné co já mám zkušenost, tak Emm jsem porovnával u mě doma s Srollem Lyric. Emm byl lepší ve výškách a detajlech. Jinak ale rozdíl velmi malý. Emm hrál přímo stříbrem do Srolla. Když se přehodily moje monobloky, tak to byla zase někde jinde. Ale zase na spodku. Moje monobloky mají vyšší výkon. Ale rozdíl opět velmi malý.
Luděk ale nyní zamakal na převodníkové části přístroje a údajně je to hodně slyšet. A já tomu prostě věřím. Luděk Sroll je prostě borec a opravdu umí. U nás jediný člověk a konstruktér, kterému jsem já ochoten zaplatit za jeho výrobek, který patří do absolutní světové špičky a podle mě je ho pro tuto zemi škoda. Protože zde se dočká maximálně urážek, připomínek, závisti a lidského humusu, který je tak typický pro tuto zemi. Spekulace o ceně a já nevím čeho dalšího.
Tak to by bylo asi vše z mojí strany k tomuto tématu. Zase jsem se nechal unést. Tak doufám, že jsem nikomu moc nešlápnul na kuří oko a všichni to v pohodě rozdýchají. Kdyby ne, tak se omlouvám.