Emm Labs

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Dragon
Kontaktovat uživatele:

Re: Emm Labs

Příspěvek od Dragon »

Zappadaddy píše:Dadaft.Tony ten stroj určitě slyšel,jinak by to nepsal,nemyslím si,že by byl tak neobjektivní.EL je určitě dobrý stroj,o tom žádná,ale ne ten nejlepší jak nekteří tvrdí.Tuhle byl srazík u kamaráda,kde se porovnával EL a Srolův transport a přišel chlapík na závěr,který opravdu slyší nadprůměrně a neznal ani Srola ani EL,a po pár vteřinách ukázal na transport Srola a řekl lepší.Sám Ludek Sroll mi potvrdil,že EL nemá tolik informací a výšek,a zní jaksi synteticky.Ale v porovnání z mnoha bude EL určitě lepší a jistě patří mezi špičku v cd přehravačích,ale hlavně v SACD formátu,kde opravdu exceluje,v cd už to není zdaleka jednoznačné.

Zappa ako presne porovnávali tie dva stroje? No ak sa to porovnávalo na zosilňovači Sroll, neviem či to znie veľmi objektívne a logicky mi vychádza, Sroll by mal hrať stým prevodníkom+predkom+koncom od Srolla najlepšie.

boxer

Příspěvek od boxer »

No jistěéééé.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Zappaddady
ale já vůbec nechtěl nějak zpochybňovat kvality těch přístrojů na prodej. určitě to jsou všechno skvělé mašiny. ať už EmmLabs, ML a další. jen jsem chtěl říct svůj názor na to, proč bývají po roce nebo i dřív k prodeji - čemuž se tady někteří divili a spojují to právě s kvalitou těch přístrojů (nebo jí zpochybňují). některé věci jsou prostě pro někoho mimo dosah, pro někoho konečná a pro někoho jen další položka...
tak to holt chodí.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Klauni v akci. S novym dnem to chtelo predvest novou taskarici v novem vlakne.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

nezáviď smajlíku.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Hmm. Koukám, že se zde stále nic nezměnilo. Opravdu dokážete hovořit o věcech, které znáte z obrázku? Tak to je super. Lidi proboha vzpamatujte se. Jediné štěstí je, že nikdo tomu našemu jazyku ve světě nerozumí. Protože to už by jsme museli být dávno proslaveni. A počítám, že v dobrém slova smyslu asi těžko.

Rád bych tedy tady k některým věcem něco napsal. Takže Emm mám již dlouho. Co se týče poruchovosti, tak vůbec nic. Je citlivější na poškrábaná CD. Ale jinak vůbec nic. Takže Zappo, připadá mě mnohem lepší v tomto směru, než zamrznutí přístroje po přehrání 3tí sklady z každého CD. *sunglases* To dokáže pouze Meridian 808.x. Ale nic proti. Problémy má prostě mnoho přístrojů. To je přece normální. Přehraje se software a jede se dále. Dělám něco se software a kdyby vy jste znali to co já například o bankomatech v našich bankách, tak si nikdy už žádné peníze z těchto krámů nevyberete. To mě věřte. A to jsou zcela jiné problémy, než tady tyto krámy....

Co se týče kvality přehrávače, tak zde nemám ani jednu pochybnost o tomto přístroji. Nenašel jsem žádný přehrávač, který by se alespoň přibližoval k tomuto stroji. A to ani Meridian 808.x. Možná mám z doslechu, že starší 808.1 byl výborný. Ale vysvětlete mě, proč nikdo nenapíše o nedávném poslechu toho nového přístroje 808.3 něco o zvuku? Všichni pěkně mlčí a nikdo nic. Ale když dojede na osobní setkání, tak mě asi 4 lidi řekli, že to byl řádný průser. Zákulisím chodí tyto info, ale veřejně nic co? Je mě ale přesně jasné, proč toto tak je. Ale to již nechám na vás. Nepochybně se tady o tom nyní začně pekělně diskutovat.

Co se týče poslechu a srazu u mého kamaráda tady v Karviné na Ostravsku, tak to byl opět můj přístroj. Pracovně jsem nyní zcela mimo a tak jsem se nemohl zůčastnit. Ale přístroj jsem samozřejmě zapůjčil. Takže nemůžu ktomu nic vykládat. Ale Maitner má novou řadu přístrojů a nepochybně zase posunul zvuk jinde. Jestli k lepšímu nebo horšímu to netuším. Ale zase podle pokecu s lidmi, co mají zkušenost, tak to přesně zapadá do nynějšího světového vývoje u všech výrobců. K čistším výškám, razantním středům a k tomuto zvuku.

Jediné co já mám zkušenost, tak Emm jsem porovnával u mě doma s Srollem Lyric. Emm byl lepší ve výškách a detajlech. Jinak ale rozdíl velmi malý. Emm hrál přímo stříbrem do Srolla. Když se přehodily moje monobloky, tak to byla zase někde jinde. Ale zase na spodku. Moje monobloky mají vyšší výkon. Ale rozdíl opět velmi malý.

Luděk ale nyní zamakal na převodníkové části přístroje a údajně je to hodně slyšet. A já tomu prostě věřím. Luděk Sroll je prostě borec a opravdu umí. U nás jediný člověk a konstruktér, kterému jsem já ochoten zaplatit za jeho výrobek, který patří do absolutní světové špičky a podle mě je ho pro tuto zemi škoda. Protože zde se dočká maximálně urážek, připomínek, závisti a lidského humusu, který je tak typický pro tuto zemi. Spekulace o ceně a já nevím čeho dalšího.

Tak to by bylo asi vše z mojí strany k tomuto tématu. Zase jsem se nechal unést. Tak doufám, že jsem nikomu moc nešlápnul na kuří oko a všichni to v pohodě rozdýchají. Kdyby ne, tak se omlouvám.

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

pasul píše: Opravdu dokážete hovořit o věcech, které znáte z obrázku? Tak to je super. Lidi proboha vzpamatujte se.
Že to zrovna ty píšeš, si ma normálne pobavil...

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Pasul.Znovu ti dám odkaz na vlákno na Audiogonu,kde si několik majitelů stěžuje na problémy s načítáním cd nebo se zapínámím stroje,tak si to přečti.Nejsou to moje výplody fantasie.Měl bych strach do EL jít,i když žádná firma není 100%ní.
Zappadaddy píše:Docela mne překvapilo,že si uživatelé na Emm Labs dost stěžují,má to dost problémů,hlavně ty dělené. http://forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl ... from&1&4#1 :o
Zajímalo by mně,o kom konkrétně mluvíš.
Co se týče Meridianu,nikde jsem neště nečetl,že by měl nějaké problémy kromě mého,který je právě v Angll a v rámci záruky je opravován,jde o nějaký plošnak na desce,tot vše.Jak říkáš to se může stát,jakékoliv značce.Nijak tady EL neurážím,to bych si nedovolil,protože je to velmi slušný stroj,o tom žádná.Jiná věc, se dá koupit ne tak draho z druhé ruky,ale to sám víš.
Jen tak mimochodem díky té zajímavé informaci o výsledku srovnávacího testu Sroll transport + nový převodník vs EL,si chci ověřit jak dopadne srovnání Sroll vs Meridian 808.3.Už se domlouvám s panem Srollem o tomto duelu,pokud to dopadne ve prosěch Srolla,Meridian by šel do světa,zcela jistě mimo naše hranice,tady u nás je málo potencionálních kupců.Musel by to být velký rozdíl,abych se chtěl Meridianu zbavit ale to si nemyslím.Lákavé by bylo mít vše od jedné firmy a hlavně bych podpořil česlou firmu.Už se s přáteli domlouváme,že Ludkovi pomůžeme s marketingem i ve světě,je škoda,že tyto produkty jsou zatím světu ukryté.Jinak si nemyslím,že Sroll tu má nějaké extremní problémy s urážkami,naopak reakce jsou velmi kladné,kromě velmi malé hrstky hifistů,kteří nepřejí českému výrobci a jednomu známému konstruktérovi,ale to je k přehlédnutí.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Tony - Provokace a napadání v každém vlákně. To ti jde dobře. Ale v klidu. Já to snesu. Vím přesně o co tobě jde. Již jsem o tobě slyšel opravdu dost. A to mě stačí. Nemusíš to tak těžce nést, že to co máš doma není top. To se tak prostě někdy stane. Napiš radši něco o přehávači Meridian 808.3. To zde bude mnohem užitečnější, než tyto tvé výstřelky.

Zappa - Ano píšeš bez jakékoli osobní zkušenosti o Emm, že by jsi se bál do něj jít. Zajímavé je, že si tady s Tonym přehazujete přístroj, který vůbec neznáte. A sami jste majitelé stejné značky Meridian. Smrdí mě to někým třetím v pozadí, kdo se teď směje. A po minulých zkušesnotech s tímto prodejcem na vedlejším fóru bych se tomu ani nedivil. Ale třeba se pletu. Potom ale nechápu smysl založení tohoto vlákna Zappo....

Z mých zkušeností vyplývá, že já bych nikdy nevolil přehrávač Meridian 808.x. A to teď mluvím o zkušenostech provozních. O zvukových se nemá vůbec smysl bavit. Ono to je o tom, že jsi nepochopil, co jsem zde napsal. Neznáš podporu výrobce Emm Labs a tak nevíš, jak to vlastně bylo a jak se tento problém vyřešil. Na probírání podrobností o značce Sroll nejsem vhodná osoba. Nic mě do toho není. A nemám s tím nic společného. Zde je to o tom humusu co jsem psal. Zákulisní informace co letí různými kanály okolo. Někdo něco někde zaslechne. Párkrát se to převrátí dokola a je z toho neskutečná bomba, co všechny šokuje. A tak to tady prostě u nás chodí.

S tím co jsi napsal dále jen souhlasím. Určitě fandím této aktivitě. A Sroll si to zaslouží.

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

Pasul, trocha viac súdnosti a sebareflexie by ti nezaškodilo...

durgo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durgo »

Tento prehrávač by som si niekdy rád vypočul na mojej zostave. Cena je brutálna, takže o kúpe nemôže byť ani reč, ale tento rok v Prahe bol hojne zastúpený, tak niečo do seba určite má.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Letos na HE se mi moc líbil celkový zvuk sestavy u Gaia, kde byl EMM Labs jako zdroj. A nijak zvlášť mě letos nebral s Wilson Benesch a Electrocompaniet. Dle opakované návštěvy si myslím, že to bylo nahrávkou. Ani EMM nemusí sednout všude, ale je to jeden z dobrých, hodně dobrých přehrávačů. Rád bych tohle řekl o Meridianu, ale zatím jsem na něj neměl štěstí. Žádná sestava s přístrojem či přístroji této značky mě zvukově zatím nezaujala.

Odpovědět