firmware pro OPPO BDP95EU

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Odpovědět
hi-fi calvus
Kontaktovat uživatele:

firmware pro OPPO BDP95EU

Příspěvek od hi-fi calvus »

Nemá někdo náhodou uložený předposlední fw od tohoto přehrávače?
Byl na netu ke stažení a já jej neuložil, teď toho lituji, už nikde není.
Přešel jsem ukvapeně na poslední verzi a přišel tím o ISO (DVD,BD) už jej prostě neumí číst!
Nejradši bych se vrátil k předposlední verzi a přepis z netu zakázal.
SIce přijdu o novinky ale v podstatě mi nic nechybělo, ISO mi chybět rozhodně bude.
Pokud někdo pořádnější má někde uloženo, *fnuk* budu rád za tahle zlatá data.
Sice se trochu zpětného přepisu obávám, ale na druhou stranu, v posledních dnech tohle dělám ustavičně na svém technisatu (to je AVR pro satelit), tady se neustále vracím k původnímu fw po tom co přepíšu poslední nový a žádný problém)
Takže nevidím důvod, proč by tohle nešlo u tohoto přehrávače. CHtěl bych ale ten předposlední, protože ten například odstranil chybu co byla u FLACu, tak byla pro mě taky moc důležitá.
Nešlo totiž posouvat se ve zvuku ale skákalo se hned na další flac, takže takový malý problémek, ten předposlední měl oproti tomu poslednímu jeden detail, který bych oželel, sice skákaní hlasitosti na variabilním nastavení pro zvuk v zapojení rovnou do koncáku, tady šlo skákat po pěti procentech, teď to jde po jednom, což je lepší, ale zase není ISO a to je marasmus k zabití.

Máte někdo ??? Všechny linky už nejedou, všude je jen poslední verze.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Re: firmware pro OPPO BDP95EU

Příspěvek od noaid »

1. Pred kazdou aktualizaci je dobre zjistit, co obsahuje. Sice nemam 9x a nijak zvlast se o ni nezajimam, ale vim, ze o tom iso se psalo.
2. U rady 9x nelze zamerne nahrat starsi fw, jen novejsi. Taky celkem znama vec.

Takze mas smulu. Je to pouceni do budoucna.

hi-fi calvus
Kontaktovat uživatele:

noaid: Tak to ti děkuji, no máš pravdu, ukvapil jsem se teda pěkně debilně.
Přitom jsem se tak zachoval až při těch dvou posledních přepisech a to jich bylo tuším dohromady 4, možná 3.
Pamatuji se na první přepis, toho jsem se ještě zalekl a nepovilil jej několikrát po zapnutí přehrávače.
Nakonec po pár dnech jsem to dovolil a vím, že po prvé jsem byl ohromen už novým obrázkem v menu při poslechu hudby,
přidali tam obrázek gramce přes celou obrazovku, časem jsem přišel vždy na něco navíc, vždy samé klady, narozdíl od např. mého sat AVR od technisatu.
Tam ale naštěstí návrat ke starším verzim fw přepisem možný je.
Oppo mě teda pěkně doběhlo.
Nejvíc mě sere, že když koukám na net a vyhledávám multimediální centra, která mě vůbec nezajímají, nikdy bych si jej nekoupil, tak se všichni přehráváním BD ISO i DVD ISO pyšní do aleluja a to jde o sračky za pár kaček co kupuje kdejaký konzument, právě tihle lidé originál placky nekupují žádné, alespoň v mém dosahu lidí co znám osobně žádný hifista není a přesně tihle lidé se takto chovají a kupují tyhle sračky pro přehrávání kdejakého obsahu z netu, některé i s mechnaikou BD.
V posledních číslech sterea videa jich taky dost bylo, když se mrkneš, tak ISO jich spousty přehrávají a navíc i plno jiných video i audio formátu.

To mě právě na tom sere nejvíc, já co si koupil player za 30 tisíc o tohle přicházím, navíc 2TB disk mi je nyní taky dost k hovnu, protože FLACY na něm mám do 60GB.
To jsem jej kupoval za skoro 4 tisíce, kvůli povodním v Thajsku, pěkně se mnou ten svět zase vyjeb..
Že musím být tak sprostý, ale ano, moje chyba, ukvapení se nevyplácí.
Každopádně díky za to osvětlení, že ten přepis nepůjde stejně.
Do budoucna budu dávat bacha, ať nepřijdu ještě o FLACy.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

hi-fi calvus píše:navíc 2TB disk mi je nyní taky dost k hovnu, protože FLACY na něm mám do 60GB.To jsem jej kupoval za skoro 4 tisíce, kvůli povodním v Thajsku, pěkně se mnou ten svět zase vyjeb..
Svět za nic nemůže, ale jsem ochoten tě zachránit, koupím ten disk od tebe za 60% ceny a ty flacy z něj ti vypálím na bluray, teda 2 bluraye. Z hlediska tebe jako uživatele to bude naprosto stejné. A zabere ti to méně místa a bude to tišší. :P

hi-fi calvus
Kontaktovat uživatele:

noaid: To právě nebude (tišší) protože mám tak tichý disk jak nikdy dosud, mám verzi verbatimu zalitou v plastu, nejde to rozebrat a nemá to vůbec větrání, což jsem taky nechápal, ale je to disk 5400/ot. za min. Taky má své vlastní napájení.
Rozhodně se jej nehodlám zbavit, radši bych se zbavil braní placek do ruk při zachování stejné kvality a obsahu a to mi OPPO již nedovoluje.
Budu ale psát kde se dá, já to tak nenechám, pokusím se sehnat adresy na ty konkrétní studia abych jim osvětlil situaci, respektive otevřel pořádně ty vyhulené oči. *sunglases*

Odpovědět