Integrovaný DAC má i Bluesounfd mode 2, nevím jak dobrý. Tady je recenze:
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... und-node-2
Integrovaný DAC má i Bluesounfd mode 2, nevím jak dobrý. Tady je recenze:
1) k Bluesoud node 2 opravdu nutný ještě DACmerfas píše: ↑21 lis 2017 20:15Zdravím všechny, na chvíli jsem se dostal k počítači tak zkusím zareagovat. Díky za všechny příspěvky, hlavně za adresu na Tidal, kde můžu přelouskat všechny kandidáty.
Díval jsem se na Bluesoud node 2, podle všeho je to hlavně přehrávač a chtělo by to k němu pak nějaký DAC, oproti Pro-Jectu Stream box RS, který vypadá velmi dobře a má i DAC. Podle fotky má Pro-Ject Stream box RS i analog in vstup typu cinch, znamená že do něj můžu zapojit nějaký jiný zdroj signálu a ten mi ho projede přes DAC?
Jinak předzesilovač v přístroji nepotřebuji, jedu přes lampový zesilovač, spíš nerozumím že je všude dávají, ale to sem nepatří.
Ve výčtu na stránkách Tidalu je i OPPO, zkoušel někdo 105D, nové už Tidal neumí. Přiznám se, že nemám tablet ani chytrý telefon, vyhovovalo by mi ovládání přes TV, ale klidně se zmodernizuji, když už chci vyzkoušet ten digitál.
Vím, že jde. Ale já mám prostě rád přímo u ruky na poslechovém místě ten fyzický ovladač hlasitosti, se kterým se točí.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů