Jaký satelit

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Jaký satelit

Příspěvek od bh69 »

DRVOŠTĚP píše:To je pravda ala když si pustím na SD slováky tak si myslím že koukám na HD.Hlavně je to vidět při živém vstupu a besedách.Myslím si že velkou roli hrají i kvalitní kamery.
presne ! myslim, ze stejne jako u spousty hudebnich nahravek neni vyuzit ani potencial CD formátu, tak stejne je u vetsiny vysilani nevyuzity potencial SD vysílání. Stačí si třeba pustit na německých TV (např BR) některé dokumenty z přírody - ta kvalita je o třídu jinde, i když je to pořád SD.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

To jsou názory typu "jednou jsem si něco pustil a líbilo se mi to". Nic směrodatného, nic konkrétního.

Tentýž pořad bude vždy v HD lepší, pokud byl natočen v SD, tak o něco, pokud byl natočen v HD, tak o hodně. A to i při stejném datovém toku. Je to dáno použitou technikou při vysílání. Pokud to tak není, je problém na přijímací straně. Nekvalita televize, způsoby propojení atd.

Říkat, že SD může být na úrovni HD je nesmysl. Nemůže a není. Často se to říkalo třeba o Oppu, že DVD v něm vypadá skoro jako HD. Jednou to někde někdo napsal a od té doby to celý svět opakuje jak kolovrátek. A přitom je to naprostý nesmysl. Nevypadá to tak. Ani nemůže. Vypadá to obstojně, ale k HD pořád daleko.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

DRVOŠTĚP píše:Zappo, asi jsem blbej to-Mám sice klon s 360gb-je pamět hardisku?Díky za odpověď
360gb je množství pamětě.Aspon si to myslím. ;) Sorry,nějak jsem přehlédl tvojí otázku.

Guliver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guliver »

Tak som nakoniec podlahol marketingu a mám doma Dreambox DM7020HD, 2xDVB-S tuner+1TB interný disk.
http://www.dream-multimedia-tv.de/dm-7020-hd
Tým sa predo mňou otvoril úplne nový vesmír a som zrazu dosť vedľa, napriek usilovnému študovaniu webu. Nenájde sa tu trpezlivý odborník, ktorý by ma zasvätil? *klanimse*

Odpovědět