Nepochopil jsem co myslíš.Mazlik píše:Jinak ty tvrdíš, že digitální výstup (44,1 kHz) u USB nebo interní zvukovky se liší kus od kusu?
To může být kdekoliv nebo taky nikde, záleží jak to kdo naprogramoval. Já to mám v driveru interní zvukovky Realtek HD od Gigabatu, kde je na záložce směšovače u "Přehrát" nastavení, po rozkliknutí musí být zatrženo "Aktivovat přehrávání datových proudů".Mazlik píše:Jak jsi u své zvukovky nastavil, aby zvukový čip neměl nijak zpracovávat data a má je datastream rovnou šoupat ven.
Dále na záložce V/v zvuku, "Digitální", "Nastavení", nastaví se výstupní sample rate a hlavně u Výstupní zdroj - Zdroj výstupního digitálního zvuku.
Až po nastavení těchto parametrů to teprve hrálo správně. Škoda, že výstupní sample rate se musí u mne přepínat ručně, že to nejde automaticky. Jiné drivery k jiným zvukovkám to dělají automaticky.
Ty to ale můžeš mít vše jinak, musíš hledat a hledat a buď najdeš nějaká podobná nastavení nebo ne. Jak je to u USB audio zařízení netuším.