Dík
Mark Levinson No.512
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mark Levinson No.512
Paolo, prosím Tě mohl bys blíže popsat celý řetězec? Co to bylo za Utopie a jaké komponenty to byly, případně kabeláž.
Dík
Dík
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Mark Levinson SACD Player
$22000

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mark Levinson SACD Player
Ted jsem našel,že tu vlákno o 512 existuje,no nevadí.
Vypadá to hezky. Hrát by to mělo.
Jen mne ten druhej obrázek moc nepřesvědčuje, vzhledem k cenovce. Teda subjektivně vizuálně, bo nejsem žádný obvodář. 
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Viktore nehlodá červíček?Dnes jsem totiž potkal v Praze Straku,ne tu Straku v hrsti,ale Jiřího Straku,předával mi ten nový Meridian a povídal o tomhle playeru,a já na něho Stankuše určitě znáte,a on,no jasně.5íkal,že někomu prodal Utopie,ten se má,hraje na ně doma,pak je prodá a objedná další. 
Znám moc dobře. Můj další přehrávač bude tento přístroj. Nagra je fajn, ale ten design je prostě nic pro mě. Takže neváhejte. Špičkový přehrávač. Stojí to za to. 
Skončit s HiFi je to podobné jako skončit s chlastem.Chce to pevnou vůli a dobrého doktora.
Nebo taky fortelnou manželku
Nebo taky fortelnou manželku
Nejlepsi zpusob jak nalakat hejly, "koncim, vseho se zbavuju levne".boxer píše:Si někde psal,že s hifi skončils.Tak jak je to Robinku?
O tom se nemíním opravdu s nikým bavit. Každému po tom hovno. A to je asi vše co k tomu mám. Ale tobě jsem to tuším vysvětloval vedle na fóru.boxer píše:Si někde psal,že s hifi skončils.Tak jak je to Robinku?
Donuts - Vzpamatuj se a vynech mou osobu ze svých velice inteligentních výpadů. Budu ti moooc vděčný.
Byl bych opravdu rád, kdyby se toto vlákno věnovalo tomuto špičkovému přehrávači. A nedopadlo to jako u Srolla. Díky.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Mark Levinson No.512
(edit by ML)
Sloučil jsem dvě vlákna o stejném výrobku.
Sloučil jsem dvě vlákna o stejném výrobku.