chtel bych si poridit ne-uplne-spatny DAC k notebooku (sluchatka), ale predevsim jako napojeni na vystup Applovskeho wifi-routeru Airport Express (posilam na to muziku pres AirPlay) - pak zesilovac (NAD) a bedny. Do uzsiho vyberu se mi dostavaji: NAD D 1050 (3020?), Arcam irDAC, Cambridge Audio DACmagic plus a snad DAC-1 od Vincenta. Nejsem puristicky hifista masochistickeho typu

Sympaticky je mi ten NAD D 1050. Podle recenzi je ve sve kategorii kvalitou blizky Arcamu. Pokud maji byt zvukem rekneme podobne, pak preferuju zpracovani od NADu. O tom Cambridge ctu rozporuplne nazory a Vincent ma mensi uzitnou hodnotu (pocet vstupu, neni sluchatkovy vystup apod).
Mate nekdo zkusenost s tou D1050? Nikde jsem nevycetl prakticky rozdil mezi 1050 a 3020. Skoro to vypada, ze je to stejny vnitrek prodavany ve dvou ruznych kabatech. Vystup na repro u 3020 neocenim.
Momentalne posloucham zvukovy vystup z toho wifi AirPort Express. Da se to vydrzet, ale u nekterych skladeb je to fakt slaby - predevsim v basech. Hudbu mam z ruznych online obchodu ve formatech AAC, ALAC, FLAC a mp3 320kbs.
dik za nazory
m